Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hazavezethetem az autót vagy...

Hazavezethetem az autót vagy tréler kell hozzá?

Figyelt kérdés
Autót készülök venni és ki is néztem magamnak egyet, viszont kéne kell rá regisztárciós adót fizetni, mivel nem volt Magyarországon bejegyezve. A műszakija érvényes jövő évig. Mivel a lakóhelyemtől nagyjából 3 óra útra van meghirdetve az autó, ezért miután megtekintettem, azzal szeretnék hazajönni. Lehetséges-e, hogy a vásárlás után azzal vezessek haza vagy a regisztárciós adó hiánya miatt nem tudok biztosítást kötni rá belföldön, így tréler kéne?

2021. szept. 5. 21:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Hát igazából elgondolkodtam, hogy nekem nem olyan sürgős, hogy minél hamarabb meglegyen, Karácsonyig lenne jó letudni, úgyhogy ha tetszik, valószínűleg kifizetem a neppernek a honosítást és üsse kő, megyek kétszer.
2021. szept. 5. 22:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Gondolom csak fotón láttad azt a kocsit.

Én hagynám a fenébe azért kár elmenni annyi km-t hogy bármi is legyen vele már jöhetsz vissza feleslegesen.

2021. szept. 6. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!