Hazavezethetem az autót vagy tréler kell hozzá?
Figyelt kérdés
Autót készülök venni és ki is néztem magamnak egyet, viszont kéne kell rá regisztárciós adót fizetni, mivel nem volt Magyarországon bejegyezve. A műszakija érvényes jövő évig. Mivel a lakóhelyemtől nagyjából 3 óra útra van meghirdetve az autó, ezért miután megtekintettem, azzal szeretnék hazajönni. Lehetséges-e, hogy a vásárlás után azzal vezessek haza vagy a regisztárciós adó hiánya miatt nem tudok biztosítást kötni rá belföldön, így tréler kéne?2021. szept. 5. 21:12
11/12 A kérdező kommentje:
Hát igazából elgondolkodtam, hogy nekem nem olyan sürgős, hogy minél hamarabb meglegyen, Karácsonyig lenne jó letudni, úgyhogy ha tetszik, valószínűleg kifizetem a neppernek a honosítást és üsse kő, megyek kétszer.
2021. szept. 5. 22:58
12/12 anonim válasza:
Gondolom csak fotón láttad azt a kocsit.
Én hagynám a fenébe azért kár elmenni annyi km-t hogy bármi is legyen vele már jöhetsz vissza feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!