Ha rendszám nélküli autót tréreren viszek és jár közben a motorja a rendőr szólhat érte?
Figyelt kérdés
2020. szept. 17. 09:02
1/45 anonim válasza:
Szerintem nem szólhat, de necces úgy szállítani felügyelet nélkül, hogy járatod közben a motorját.
3/45 A kérdező kommentje:
Mert baja van és nehéz beindítani. Ha jár, akkor nem kell a beindítással vesződni, ha megérkeztünk.
2020. szept. 17. 09:22
4/45 anonim válasza:
#3 De gondolom a szervizbe érkezel meg vele. Vagy amíg el nem adod éjjel-nappal járni fog?
5/45 A kérdező kommentje:
Még nincs szerelő. Gondoltam majd letesszük hátul az udvarban és ott járatom tovább, ott nem zavar senkit.
2020. szept. 17. 09:31
6/45 anonim válasza:
Viccelsz? Napokig járatod majd? Vagy egy hétig?
Meg minek??? Ahogy az elszállítás előtt beindítanád, úgy akkor is beindíthatod majd, amikor kell.
7/45 anonim válasza:
Azért majd az üzemanyagszámlára kíváncsi leszek 😂😂😂
8/45 A kérdező kommentje:
Tegnap rohadt le, nagy nehezen sikerült berángatni, de nem gondolnám leállítani, had járjon. Alapjáraton nem hiszem, hogy sokat fogyaszt, nem akarom űrig pörgetni, de szerintem meg kell növelni az alapjáratot, hogy tuti ne fulladjon le, vagy a gázt picit kiékelni.
2020. szept. 17. 09:36
9/45 anonim válasza:
#8 Pffff felejtsd el, nem lesz épeszű ember aki ezt a kocsit megveszi majd, lökd be a Dunába.....
10/45 anonim válasza:
Nincs már enélkül elég CO2 a levegőben, még napokig akarod pöfékelni 0,5 L/óra sebességgel? nemár... Akkor inkább találd ki előtte, melyik szerelőhöz akarod vinni és trélerezd egyből oda. Az nem opció?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!