Mit szóltok ehhez az autóhoz első autónak?
tudom, hogy régi, meg sok kilóméter meg blablabla, de ennyi pénzem van és ebből eddig ez tetszik a legjobban jelenleg. Az előző astra, amit kitettem, itt derült ki a válaszok alapján, hogy egy sz.r, ezért kérem ismét a tanácsotokat! előre is köszönöm!
L22
Egykor biztos jól nézett ki ez az astra... A küszöb lehet azért is, mert már véglegesen odaheftölték és már nem tudja leszedni... valószínűleg első hátsó lökhárító más volt rajta csak már elszedték... Alufelni 100000% hogy volt rajta, csak lecserélék acélra:)
Kormány sem az eredeti virsi, hanem gsi!
Kívülről biztos jól nézett volna ki, csak ezeket leszedhették emrt a sok b*rom azt hiszi, hogyha vki költ a kinézetére egyből széthajtják:P
Azt viszont leszögezem, hogy nekem sem valami bizalomgerjesztő, hogy a kutya benne van... de BIZTOS, hogy először ül benne :D
Hát neme gy sportautó, de ha nem arra kell, hanem arra hogy eljuss a-ból b-be kicsi fenttartással akkor valószínűleg jó elsz...
Benzineshez nem volt szerencsém... 1.7 Td-m volt de lecseréltem az újabbikra:P
299 szerintem reális ár lehet érte...
Egyik ismerősöm kicsit jobb állapotút hirdetett fűalatt 370-ért ( igaz nem ilyen kárpit kutya nélkül gyári tigra alufelnivel...) DE! a vevő nem tudta volna, hogy gubanc volt a motorkóddal és 1 hét után igencsak olyan szelephangja volt, hogy én biztos nem mertem volna vele 1 m-t se menni... Ez van ha régi autót veszel:P
Kérdezd meg, hogy kutya nélkül mennyi az ára :D
10:21-es vagyok.
Ne aggódj a 60 LE simán elég. Nekem is volt ilyenem, illetve egy barátom jelenleg is egy 60 LE-et hajt. Simán elég, a normális járkáláshoz. Ha esetleg vadulnál, még gumit is lehet vele füstöltetni.:) Ja és első autónak meg pláne elég.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!