Mit szóltok életem első "félkész" akváriumához?
Még sosem volt akváriumom olyan igazi, csak kisebb koromba gömbakvárium.. Most rászántam magam és hosszas készülődés után végre összeraktam egyet, de még csak félig! :) Holnap megyek a növényekért, utána jön a 3 hét üresjárat. Az aksi 54 literes! Várom a véleményeteket szerintetek milyen első próbálkozásnak?
Jól néz ki, de egy 2 tipp: Vegyél/szerezz még 2-3 olyan követ, mert így 1 darab elég érdekesen néz ki. csak arra figyelj, hogy mindig páratlan számú kő legyen.
A másik, hogy előbb a növényeket rakd bele, és csak utána a vizet.
Köszi mindenkinek! :) A fűtő eredetileg ott volt a szűrő mellett, de úgy nem fért rá a gyári tető és nem lehetett lejjebb rakni a fűtőt. Mind1 is mert panelben lakom, itt inkább hűteni kell majd :D Ha meg jön a tél beszerzek egy normálisabb fűtőszálat.
Amúgy a szokásos 15 wattos világítás, szóval csak árnyéktűrő növények lesznek például jávai moha, gömbmoha, anubias. Halak közül Amanda Lazad lesz és Törpe szívóharcsa no meg Red Cherryk :)
Eddig szuper, mind az akvárium, mind az elképzelés.
Egyedül a nagy kő nem tetszik, egyszerűen nem illik oda, szebb lenne nélküle.
Ízléses, szép.
Csak így tovább.
A fára rárakhatod a követ hogy ne repüljön fel, és kell vagy 1 hónap mire ottmarad. A fán fehér nyálka is képződhet, de ha lemosod párszor, később elmúlik.
Legalábbis nálam voltak ilyen dolgok, de aztán elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!