Melyik autót választanád az alábbiak közül 1.2-1.4M forintig?
Focus. Bár az 1.6 a legjobb motorja, míg a 2.0 az a Mazda fejlesztése és picit szereti csípni az olajat, de nem vészes és ezt leszámítva rendben van. Az Astránál az Ecotec mindig is probléma volt mindegyik generációnál, zabálják és/vagy folyasztják az olajat, de amúgy megbízhatóak, csak az olajra figyelni kell.
A Golf 5 messziről kerülendő, FSI motorral meg főleg.
Ezt nem tudtam, hogy mazda fejleszés. Köszi az infót.
Egyedül az nem tetszik a Focusban, hogy rozsdásodik és sajnos én nem fogom bírni garázsolni.
Akármennyire is nem vagyok Opel-kedvelő, szerintem az az 1.8 Astra a legmegbízhatóbb, legegyszerűbb konstrukciós verda ezek közül. Értéktartása nulla, de hát ez van, gondolom nem eladni vennéd.
EGR állandóan be fog xarni, ezt elkerülendő időnként nem árt kitakaríttatni, mielőtt végleg eldobja a kapát.
Focus jó lehet de ne a 2.0-val. FSI motorok kerülendőek.
Astra nem tud semmi különöset de az 1.8-as teljesen élvezhető az 1.6-al is akár.
Használtam Focus 2-t, 1.6 benzinnel, az viszont nem volt rossz, viszonylag megy is, fogyasztása is jó.
focus 2.5
U.az szerkezetileg mint a focus 2, csak facelift. 1.6 100LE javaslom. Nekem is az van... de nem csak ezért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!