Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jártatok-e már úgy,hogy...

Jártatok-e már úgy,hogy kifogyott az autótokból az üzemanyag?

Figyelt kérdés
2021. szept. 1. 15:09
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
16. Az mit jelent?Hogy a mutató jelzett csak tök üreset,vagy már kellemetlenkedett az autó(fulladozott,rángatott)?
2021. szept. 2. 18:52
 22/28 anonim ***** válasza:
71%

#21: Lejtőn mentem, valami furcsa remegést éreztem, benyomtam a kuplungot, és leállt a motor.

A mutató már kb. 50 km óta üreset mutatott és világított a sárga lámpa.

A lejtőnek köszönhetően el tudtam gurulni a kútig, ott teletankoltam és elvileg volt még benne 2-3 liter, valószínűleg a lejtő miatt előrefolyt a tankban és ezért nem tudta felszívni.

2021. szept. 2. 19:14
 23/28 anonim ***** válasza:
71%
Igen, volt egy Corsa B benzines, ilyen szaladgálós kocsi. Elromlott benne az üzemanyagszint jelző. Csak az 1,5 km-re lévő vasútállomásra jártam vele alkalmanként, meg a család ahova kellett, bolt, nagyszülők hasonlók. Már lehetett sejteni, hogy kevés van benne, de reggel mennem kellett. Pár száz méterre az állomástól leállt. Üresben legurultam az út szélére, délután vittünk bele benzint, aztán kész.
2021. szept. 5. 23:18
 24/28 anonim ***** válasza:
71%
Igen, kiskoromban a régi autónkon nem volt jó az üzemanyagszint jelző. Apa mindig mondta hogy nem kell tankolni, még legalább félig van. Na, hát egyszer sikerült lerobbanni vele a város közepén :) Tél volt, csúszott az út, alig tudtuk kitolni egy biztonságos helyre. :)
2021. szept. 6. 11:05
 25/28 anonim ***** válasza:
71%

Autóval 2×. Egyszer azért mert nem működött a szintjelző, tudtam hogy kb mennyit bír, de bexart a lambdaszonda és az eddigi 10-12 literes fogyasztás helyett 20 litert fogyasztott🤷‍♂️

A másiknál tzdtam hogy nagyon kevés van a tankban, épp mentem tankolni, de útközben kifogyott... Szerencsére a benzinkút egy nagy lejtő végén van és pont nemsokkal az előtt állt meg, mielőtt felértem a domb tetejére. Még éppencsak felgurult, onnan lefele meg szépen begurultam a benzinkútra😂

Motorral már többször is volt, ott csak félreálltam és kihasználtam hogy olyan hülye kiakakít@sa van a tanknak hogy az "alja" középen magasabban van, tehát a két oldala "lelóg". A benzincsap a bal oldalon van, ha kifogy a benzin, akko a jobb oldalában még van pár deci. Szóval lefektetem a bal oldalára a mocit és lehet tovább menni😁

Asszem ezen a képen látszik hogy mire gondolok, a legtöbb motoron ilyen a felépítése, mint egy nyereg:

[link]

2021. szept. 6. 11:58
 26/28 anonim ***** válasza:
71%
Nem, eddig még nem is hagytam azt sem, hogy a lámpa kivillanjon, munkába járók vele, és egy héten minimum egyszer tankolok, az elég szokott lenni, ha megyek ritka esetben máshová is, akkor először tankolni megyek.
2021. szept. 6. 12:49
 27/28 anonim ***** válasza:
51%

Nem fogyott ki soha.

Akinek dízeles kocsija van annak nem is ajanlott nagyon alacsony szinttel menni allandóan, mert a tankban lévő naftának lehet hűtési szerepe bizonyos tipusoknál.

2021. szept. 6. 20:54
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Idevágó vicc.

Szőke csajok utaznak, egyszer csak megáll az autó.

Utas: most miért álltunk meg?

Pilóta: kifogyott a benzin.

Utas: fúúúú szivi de ügyes vagy, hogy megálltál, én biztos nem vettem volna észre.

2021. szept. 29. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!