Milyen autót ajánlanátok 3 millióért?
Figyelt kérdés
Fontos ,hogy benzines legyen,hiszen 70%-ban Budapesten a városban használjuk munkábajáráshoz,vásárláshoz, stb. Viszont havonta 2x-3x utazunk autópályán is,hosszabb távokat,szülők látogatása.
Jelenleg egy 2003-as Opel Meriva A van 1.6 8v motorral, amit imádunk, méretre tökéletes,viszont nagyon lomha a drága, és nem is fiatal már. Őt szeretnénk lecserélni egy fiatalabb és dinamikusabb példányra.
Mit ajánlanátok??
2021. aug. 31. 11:16
2/8 anonim válasza:
Szia! Hasznos fellapozni a nepitelet.hu - t. Én azt javaslom, régebb legyen tehát min. 10 éves. Azok még jók voltak. És olyan típus, ami bizonyított. Meg ha élvezni is akarod az autózást akkor olasz autó.
3/8 A kérdező kommentje:
#1 Sajnos az ufó civik formája nagyon nem tetszik. A régi fajta az nagy szerelem volt, de azok mar nagyon öregek sajna.
2021. aug. 31. 11:22
4/8 A kérdező kommentje:
#2 A fiat stilo is nagy szerelem volt régen, de pont az általad említett oldal, és értékelései miatt elbizonytalanotott. Ma meg már a stilok is öregek.
Mindjárt írom én miket nézegettem. :)
2021. aug. 31. 11:24
5/8 A kérdező kommentje:
Toyota verso, Suzuki scross,sx4,vagy ami a páromnak tetszik nagyon, a skoda yeti :D
2021. aug. 31. 11:28
6/8 anonim válasza:
#2 "legyen minimum 10 eves" LOL, igazi boszme magyar idiota vagy te... 3 millioert az ember siman vesz par eves UJ (ertsd 1-2 eves) autot, aminek hidd el kevesebb baja lesz mint a te 10 eves szarodnak... Talan meg garancia is lesz ra par evig. K Opel Astra olyan 2-2,5 millio korul van. De nem javaslom a "minel nagyobb annal jobb" elmeletet,mert rendszerint azok szoktak a kevesbe jok lenni. Meg manapsag a downsizing koraban nem is nagyon talalsz nagymotoros autot. Az emlitett K astrabol van 160 loeros biturbo dizel, de gondolom az mar joval dragabb, a 2 turbo dupla koltseg lesz amikor majd fel kell ujitani, es azert igy sem lesz egy ferrari elmenyu autod. Szerintem a sima 1 turbos 1.6 cdti 130 loerovel egy magyar keresetbol elo embernek eleg kellene hogy legyen.
8/8 anonim válasza:
Ismerősömnek 2016-os opel astraja van, viszonylag gyakran megy vele hosszabb utakra és nagyon szereti. Párszor utaztam vele, és kényelmes autó meg persze elég fürge is. Használtan találhatsz 2-3 millióért is, szerintem nézd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!