Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlanátok 3...

Milyen autót ajánlanátok 3 millióért?

Figyelt kérdés

Fontos ,hogy benzines legyen,hiszen 70%-ban Budapesten a városban használjuk munkábajáráshoz,vásárláshoz, stb. Viszont havonta 2x-3x utazunk autópályán is,hosszabb távokat,szülők látogatása.

Jelenleg egy 2003-as Opel Meriva A van 1.6 8v motorral, amit imádunk, méretre tökéletes,viszont nagyon lomha a drága, és nem is fiatal már. Őt szeretnénk lecserélni egy fiatalabb és dinamikusabb példányra.

Mit ajánlanátok??

2021. aug. 31. 11:16
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Honda Civic
2021. aug. 31. 11:17
 2/8 anonim ***** válasza:
28%
Szia! Hasznos fellapozni a nepitelet.hu - t. Én azt javaslom, régebb legyen tehát min. 10 éves. Azok még jók voltak. És olyan típus, ami bizonyított. Meg ha élvezni is akarod az autózást akkor olasz autó.
2021. aug. 31. 11:20
 3/8 A kérdező kommentje:
#1 Sajnos az ufó civik formája nagyon nem tetszik. A régi fajta az nagy szerelem volt, de azok mar nagyon öregek sajna.
2021. aug. 31. 11:22
 4/8 A kérdező kommentje:

#2 A fiat stilo is nagy szerelem volt régen, de pont az általad említett oldal, és értékelései miatt elbizonytalanotott. Ma meg már a stilok is öregek.

Mindjárt írom én miket nézegettem. :)

2021. aug. 31. 11:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Toyota verso, Suzuki scross,sx4,vagy ami a páromnak tetszik nagyon, a skoda yeti :D
2021. aug. 31. 11:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
#2 "legyen minimum 10 eves" LOL, igazi boszme magyar idiota vagy te... 3 millioert az ember siman vesz par eves UJ (ertsd 1-2 eves) autot, aminek hidd el kevesebb baja lesz mint a te 10 eves szarodnak... Talan meg garancia is lesz ra par evig. K Opel Astra olyan 2-2,5 millio korul van. De nem javaslom a "minel nagyobb annal jobb" elmeletet,mert rendszerint azok szoktak a kevesbe jok lenni. Meg manapsag a downsizing koraban nem is nagyon talalsz nagymotoros autot. Az emlitett K astrabol van 160 loeros biturbo dizel, de gondolom az mar joval dragabb, a 2 turbo dupla koltseg lesz amikor majd fel kell ujitani, es azert igy sem lesz egy ferrari elmenyu autod. Szerintem a sima 1 turbos 1.6 cdti 130 loerovel egy magyar keresetbol elo embernek eleg kellene hogy legyen.
2021. aug. 31. 12:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Ford Focus
2021. szept. 3. 03:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Ismerősömnek 2016-os opel astraja van, viszonylag gyakran megy vele hosszabb utakra és nagyon szereti. Párszor utaztam vele, és kényelmes autó meg persze elég fürge is. Használtan találhatsz 2-3 millióért is, szerintem nézd meg.
2021. szept. 3. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!