Ebbe a lámpabúrába hogyan mennek az égők?
Figyelt kérdés
3 égő megy bele
Barna, fehér, barna szerintem mert a fehér rész van középütt. De most nézem eddig úgy volt, hogy fehér, barna, fehér... akkor én tudom rosszul?
Műszakin mindig átment és sosem szóltak, hogy rossz lenne de nem értem, hogy a barna égő miért megy középre ha ott a lámpabúra fehér
2005-s Ford Fiesta, hátsó lámpa
2021. aug. 31. 10:45
1/25 anonim válasza:
Milyen "barna égő"?
Mert olyat még életemben nem láttam
2/25 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=2uBEEaCwdNk
itt 2:27-nél látszik, hogy ott is fehér-barna-fehér a sorrend... én hülye meg 4 barnát meg 2 fehér égőt rendeltem
2021. aug. 31. 10:49
3/25 A kérdező kommentje:
2021. aug. 31. 10:50
5/25 anonim válasza:
Ja 4-es megint, és azért megy a fehér búrába sárga, mert sárgán kell hogy világítson, mivel az az index.
6/25 anonim válasza:
#3 Egyik sem, az sárga, és az megy az indexbe. Mindegyik más fehér.
7/25 A kérdező kommentje:
#5 de a fehér rész a búrán az nem a tolatólámpa? az az index?
2021. aug. 31. 10:55
8/25 anonim válasza:
#5 vagyok, az az index, igen. A jobb lámpa legalján van a tolatólámpa.
9/25 A kérdező kommentje:
de akkor melyik a tolató égője és melyik a fék égője ha középső az indexé?
a féklámpám égett ki azt akarom cserélni de a tolató égőjét is kicserélném mert baromira gyenge és évek óta zavar
2021. aug. 31. 10:58
10/25 anonim válasza:
Leírtam. A jobb oldali lámpa legalsója.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!