Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ebbe a lámpabúrába hogyan...

Ebbe a lámpabúrába hogyan mennek az égők?

Figyelt kérdés

3 égő megy bele

Barna, fehér, barna szerintem mert a fehér rész van középütt. De most nézem eddig úgy volt, hogy fehér, barna, fehér... akkor én tudom rosszul?

Műszakin mindig átment és sosem szóltak, hogy rossz lenne de nem értem, hogy a barna égő miért megy középre ha ott a lámpabúra fehér

2005-s Ford Fiesta, hátsó lámpa

[link]

2021. aug. 31. 10:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Normál esetben a nagyobb áramfelvétel nagyobb fényerőt jelent. 5W > 4W.

Csinálnak viszont emelt fényű izzókat, ami az árán is megmutatkozik. Ezért lehet 4W izzónak is ugyanakkora fényereje, mint egy normál 5W-s izzónak.

2021. aug. 31. 12:43
 22/25 A kérdező kommentje:

Ok, utolsó kérdés:

Mind a két lámpánál ugyanez a sorrend? (fehér-sárga-fehér)

2021. aug. 31. 13:02
 23/25 anonim ***** válasza:

Dugd rá a csatlakozót, és kérj meg valakit, hogy próbálja végig a világításokat.

Csak az index izzója sárga.

2021. aug. 31. 13:09
 24/25 A kérdező kommentje:

Egyedül élek külföldön, se barátok se család.

De szerintem menni fog, ahol van a búrán a fehér rész oda megy a sárga izzó, a többi fehér

2021. aug. 31. 13:21
 25/25 A kérdező kommentje:

Kárörvendőknek üzenem, hogy megcsináltam. Még csak autós boltba se kellett elvinnem... kicseréltem minden égőt így 1-2 évig tuti jó lesz úgyis újat akarok venni

Nem volt ebbe semmi nehéz csak én voltam a hülye mert azt hittem a fehér rész a tolatóé, de köszönöm aki normálisan válaszolt

2021. szept. 2. 12:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!