Ha épp egy autobaleset mellett mennél el, megállnál, hogy segits?
Figyelt kérdés
2021. aug. 29. 23:31
11/13 anonim válasza:
Ha azt látom hogy nagy a baj/baleset akkor igen, ha csak koccanás vagy kisebb utoléréses akkor nem.
12/13 anonim válasza:
Az előző kommentről jut eszembe: pár éve az akkor 3 hónapos első újonnan 0 km-esen vett autómba városban a lefékező kocsisorban koccantak belém hátulról. Muszáj volt félreállni, papírokat kitölteni, főleg úgy hogy a belém koccanó először nem volt hajlandó elismerni a felelősségét. De ez most mellékes... Segítségre nem volt szükség, mert valóban csak koccanás volt, senki nem sérült meg, nekem csak a lökhárítóm tört össze. De egy arra haladó BKV-s buszsofőrtől dudakoncertet kaptunk. Képes volt megállni mellettünk, másodpercekig nyomni a dudát, majd kinyitotta az első ajtót és nyomdafestéket nem tűrő szavakkal ordibálva szidta a felmenőinket, úgy hogy azt se tudta, hogy mi történt. Majd aki jól végezte dolgát, haladt tovább. Mind ezt az utasok szeme láttára. Az ilyen emberek lelki világát soha nem fogom megérteni...
13/13 anonim válasza:
En alltam már meg, egy párszor, volt hogy tanuskodtam is, de olyan is volt hogy nem. Ha 130al megyek a palyan és mellette állnak és későn eszlelem nem tudok már megallni, plusz ha 8an ott állnak már és rendőr meg minden van akkor teljesen felesleges, de ha 1 ember is segítség lehet, akkor természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!