Mit tehetek ha ezt találtam az autó mellett?
Figyelt kérdés
Nyitott garázsban áll az autóm, kertes ház udvarán, ma reggel amikor mentem az autóhoz találtam egy kerék kulcsot a földön az autóm mellett, nem a garázsban hanem az autó előtt kívül. Nem tudom igazából hogy van e ilyenünk itthon, és a súlyából ítélve azt sem gondolom hogy a kutya azt kicipelte volna.2021. aug. 13. 10:38
1/7 anonim válasza:
Elakarták lopni a kerekeket csak megzavarta valaki és gyorsan elslisszoltak.
2/7 anonim válasza:
És mi van ha mégis a kutya akarta lelopni, csak elfáradt mire elvitte odáig?
3/7 anonim válasza:
ellenőrizd a kerekeket, ablakokat.
5/7 krwkco válasza:
"Mit tehetek...?"
A minimum, hogy szerelj fel egy mozgásérzékelős lámpát. Ha úgy tudod irányítani, hogy bevilágítson a hálószobába, akkor egyben riasztónak is jó.
6/7 anonim válasza:
Olvastam, hogy mostanában sok helyen "heccből" csak úgy lelazítják a kerék csavarokat. Mindenképp érdemes lenne ellenőrizned. Komoly baleset is lehet belőle.
7/7 krwkco válasza:
És ha ez keréklopási kisérlet volt, akkor gyorsan kell intézkedned, mert már kinézték a helyet és visszajönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!