Javított már valaki kifúfó kipufogót szilvalekvárral?
Figyelt kérdés
Egy videó alatt olvastam, h géz+szilvalekvár, és az tömíti ahol el van repedve. Valaki próbálta már?2021. aug. 29. 10:18
2/11 D. Brasco válasza:
Esetleg pillanatragasztoval...
3/11 krwkco válasza:
Léteznek erre kipufogó javító készletek. Hőálló pasztával és üvegszál szalaggal.
pl. [link]
De nem érdemes javítgatni, mert ha kilyukadt, akkor máshol is el van rozsdásodva. Ki kell cserélni. Addig, amig megveszed az újat, a hátsó dobon jó lehet a szivalekvár.
4/11 A kérdező kommentje:
Csak ideiglenesen, amig nem ér rá s aszerelő.
2021. aug. 29. 10:51
5/11 anonim válasza:
Ezt hol olvastad? Én már elég sok kipufogót javítottam, olyan is volt amelyiket szilvával, de azt vagy előtte ittuk, vagy utána :)
Ha utána, akkor általában jobb volt a végeredmény :)
6/11 anonim válasza:
Bagolyköpet és rókanyál keveréke a tuti. Eskü.
8/11 anonim válasza:
Ettem már javítás közben szilvalekvárt, ha erre gondolsz.
9/11 anonim válasza:
Nagy kamu, a szilvalekvár semmire nem jó, a márkaszervizekben is baracklekvárt használnak.
10/11 anonim válasza:
Amúgy megnézném a szerelőd arcát, amikor végre ráér és meglátja a szilvalekváros kipufogódat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!