Ennek a skodának miért ilyen magas az árazása?
Figyelt kérdés
A legdrágább elektromos Mercedes, BMW, illetve jagurá 5, maximum 10 százalékkal drágábbak mint ez…
Extrákkal növelve.
Az Audi legdrágább elektromos autója átlagosan olcsóbb.
Teslából van olyan egyedül ami jelentősen drágább.
2021. aug. 26. 18:20
1/15 anonim válasza:
Mert 2021-et írunk és a Skoda minőségét nem a Felicia, meg a Fabia határozza meg. A Skoda magasan a második legjobb minőséget biztosítja a VAG-on belül a VW után és igen, ki merem jelenteni, hogy jobb az Audinál. Talán kényelmi szempontból nem ér fel az Audihoz, de amit elveszít kényelemben, azt többszörösen bepótolja megbízhatósággal. Az Audinál kb. a 100 óta (90-es évek vége) a márkanevet fizeted meg, de minőségről aligha beszélhetünk. Az Audi az autóipar Apple-je: divatos és szép, ez kétségtelen, ráadásul magas presztízsű is, ezek miatt pedig drága, de kb. annyira felhasználóbarát, mint egy zsák szar.
2/15 anonim válasza:
Az audi rs e-tron gt 54 millió forinttól kezdődik, a BMW iX xdrive50-ese is majdnem 35 milliótól kezdődik illetve a mercedes eqs is 40 milliótól kezdődik úgyhogy ez egyáltalán nem 10%-kal drágáb csak..(és nem is vagyok benne biztos hogy ennek a háromnak ezek lennének-e a legdrágább elektromos autói). Viszont tudom hogy ez csak egy belekötés volt, a kérdésedre a választ nem tudom, csak picit zavarta a szemem ez a 10% ezért kötöttem bele.
3/15 anonim válasza:
Egyrészt mert elektromos. Másrészt, mert mára a Skoda eléggé túlárazott lett.
4/15 anonim válasza:
"A legdrágább elektromos Mercedes, BMW, illetve jagurá 5, maximum 10 százalékkal drágábbak mint ez…
Extrákkal növelve.
Az Audi legdrágább elektromos autója átlagosan olcsóbb."
Ez ilyen formában egyszerűen nem igaz.
5/15 A kérdező kommentje:
Én csak a használt autókon lévő feltüntetett árakat néztem az új autóknál…
2021. aug. 26. 19:07
6/15 A kérdező kommentje:
Ott például néhány nappal ezelőttig ez volt a legdrágább Audi: [link]
Azóta tényleg fel lettek téve drágábbak is.
2021. aug. 26. 19:09
7/15 anonim válasza:
A "prémium" gyártóknak mindig nagy az árvesztése a drága fenntartás miatt,szervizelés miatt használtan
9/15 anonim válasza:
Mert az utóbbi pár évben a Skoda a Vw csoport legjobb márja lett. Kenterbe veri eladásokban az Audit és a Volkswagent, és ezt a befektetők is tudják. Azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!