Egy benzines motort mennyibe kerülne átépíteni azonos teljesítményű elektromos hajtásúra?
Figyelt kérdés
Bontva eladnám belőle a komplett blokkot, hűtést, kipufogót, tankot és bele kerülne egy villanymotor a szabályzó és egy akkupakk. Az elektromos alkatrészek ára számításaim szerint olyan másfél millió körül mozog. Viszont utánna a vizsgáztatás és engedélyeztetés ami nyílvánvalóan nehezebb. Ebben kérnék tanácsot, tapasztalatot, hogy mennyibe kerül, mire kell figyelni.2021. aug. 22. 20:18
11/15 A kérdező kommentje:
De nem akarok venni alapból elektromosat és nem az a cél hogy fejfájás és idő mentes legyen a feladat. A kérdésem sem úgy szól hogy mit csináljak ez helyett, hanem hogy ezt a műveletet hogyan csináljam meg, kinek milyen észrevétele van ezzel kapcsolatosan.
2021. aug. 22. 21:21
12/15 anonim válasza:
10-es jó választ adott.
MHVLOG Tomi Sendája tökéletes példa bár mindent ő rakott össze ha jól emlékszem. akksipakkot is. Ha nagyon érdekel a téma nézd meg az ő sorozatát a youtubeon róla és elfog menni a kedved ettől.
Papírozni meg kb lehetetlen.
Megbízhatóra megcsinálni is.
13/15 A kérdező kommentje:
Láttam azt a videósorozatot és nem hogy elvitte hanem mégjobban meghozta a kedvem. Nme áll szándékomban megúsznu a sz*pit. És azt azért hozzá kell tennem hogy ő nem feltétlen erre a célra kitalált motort rakott bele. Ami a megvalósításban a nehéz az a motort úgy belehegeszteni, hogy a láncfeszítés is megoldott legyen az akku is elférjen, de nekem ebben ez tetszik. A papírozást meg kérlek fejtsd ki, mert mindenki ezt írja hogy lehetetlen de mi?? Nylíván meg kell terveztetni és levizsgáztatni, ez okés , de mibe kötnek bele? Mire figyeljek?
2021. aug. 22. 21:39
14/15 anonim válasza:
Kb 12 éves koromban nekem is voltak ilyen világ megváltó ötleteim.
HAmar kinőttem belőle.
15/15 anonim válasza:
Szeretel sz*pizni igaze Van egy koreai csatorna a creative channel Már a sokadik ebikeot illetve motorkerékpárt építi csak nemtudom minek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!