Régebbi típusú autóm sokat fogaszt. Az alábbi részegységek vizsgálatával ki lehet-e deríteni az okát?
Figyelt kérdés
Kompressziómérés, lambda szonda ellenőrzése, légtömegmérő ellenőrzése, injektor ellenőrzése próbapadon. Kihagytam valamit?
Minden hasznos választ köszönök előre is.
2021. aug. 21. 19:00
1/15 anonim válasza:
Véletlenül se írd le milyen autó, milyen használat mellett mennyit eszik. Majd hívunk valakit az ezotéria kategóriából aki kitalálja xD
2/15 anonim válasza:
Aha, map szenzor, maf szenzor, fojtószelepállás érzékelő, alapjárati motor. 🤷♂️
3/15 A kérdező kommentje:
Swift mk2, 999 cm3, 39 kW
2021. aug. 21. 19:14
4/15 D. Brasco válasza:
És mennyi az a "sok" fogyasztás?
5/15 A kérdező kommentje:
A katalógusértéktől több mint 20%-os fogyasztás. Télen több.
2021. aug. 21. 19:33
6/15 anonim válasza:
Katalogusertektol. Lol
Nekem is 3,7 a katalogus érték.
Megse birom 4,9 ala vinni.
7/15 anonim válasza:
Nekem is volt suzuki és én is elmentem a szervizbe mert sokalltam a fogyasztást.
Szinte kiröhögtek hogy én még hiszek a mesékben.
8/15 anonim válasza:
A fogyasztás a felhasználási módtól és a jobb lábadtól függ nagyrészt.
Amiket felsoroltal azok csak aprosagok.
Ha kimennénk a kocsiddal egy versenypályára, hidd el 50liter/100km-es fogyasztást tudnék neki csinálni. 😃
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, különösen a 19:12-es válaszadónak. Az övé ui. hasznos is volt.
2021. aug. 21. 21:14
10/15 anonim válasza:
Katalógusérték, meg százalékok, na szia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!