Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Használt autó eredetiség...

Használt autó eredetiség vizsgálatát és átírását bárhol meg lehet csináltatni?

Figyelt kérdés

Én azt hittem, hogy az átírást okmányirodában kell intézni, de úgy láttam, hogy rengeteg kicsit szerviz foglalkozik ezzel. Van ezekben valami átverési vagy lehúzási lehetőség, vagy ez fix áras mindenhol? Az eredetiségvizsgálat tudom, hogy fixen ugyanannyi (kellene, hogy legyen), de az átírásban lehetnek különbségek? Mire érdemes odafigyelni?

Első autó, bocsánat, ha butaságot kérdezek.

2020. aug. 11. 11:01
 1/4 anonim ***** válasza:
+ pénzért ők fognak elmenni az okmányirodába nem pedig te, ez a lényege, viszont az eredetiség vizsgát azt csak ők (és más szervízek) tudják megcsinálni
2020. aug. 11. 11:14
 2/4 A kérdező kommentje:

Akkor igazából az a plusz pénz mérlegelés után akár még meg is érheti, hogy nem kell plusz kört mennem máshova, hanem egy füst alatt megvan a kettő egy helyen. Legalábbis ha jól értem.

Törzskönyvet és az új forgalmit egyébként ilyenkor hogy kapom meg? Forgalmit kaptam az autó mellé, de a törzskönyvből újat kapok, azt mondták a kereskedésben, bár nem volt teljesen világos, hogy mikor, hogyan, kitől.

2020. aug. 11. 11:17
 3/4 anonim ***** válasza:

jól érted

A törzskönyv majd érkezik postán

2020. aug. 11. 11:23
 4/4 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Forgalmit kaptam az autó mellé, de a törzskönyvből újat kapok, azt mondták a kereskedésben, bár nem volt teljesen világos, hogy mikor, hogyan, kitől."

Forgalmiból is újat fogsz kapni. És ki is fizeted ezt. Csak épp a forgalmit azonnal megkapod, a tk-t pedig postán fogják kiküldeni 1-2 héttel később.

2020. aug. 11. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!