Suzuki swift 1997 ki szakadt a bal első futomű nyulvány mi a javitás menete ès költsèges? Nem règ vettem az autót?
Figyelt kérdés
2021. aug. 21. 11:21
1/15 A kérdező kommentje:
Kb menyi lehet a javitás
2021. aug. 21. 11:21
2/15 A kérdező kommentje:
??
2021. aug. 21. 11:22
3/15 anonim válasza:
Bizony nem lesz olcsó, ha kiszakadt akkor ott bizony már komoly rohadás van. A kérdés, hogy érdemes-e javítani.
4/15 D. Brasco válasza:
Ezt ugy hivjak hogy gazdasagi totalkár...kb az auto piaci ertekevel vetekszik egy normalis lakatolas meg a többi ami ilyenkor kell...lökd be a bontóba inkabb
5/15 anonim válasza:
gtk sztem
kérsz 3 árajánlatot 3 klf karosszériástól, utána megnézed a hahu-n, h abból a pénzből hány db olyan Szuzit lehet venni
mielőtt a következő kocsid veszed, nézesd át
6/15 anonim válasza:
Swiftnél ez jó eséllyel bontó lesz... lehet, hogy inkább venned kéne egy másik Swiftet, ezt meg felhasználod hozzá donornak...
7/15 A kérdező kommentje:
Ismerösöm ajanlott egy szerelőt csepelen neki is ott csinálták ugyan ezzel a gondal a kocsiját 25-ert remelem nekem is hasonlo arba lessz
2021. aug. 21. 21:04
8/15 A kérdező kommentje:
Neki is kiszakadt a lengőkar felfogatási pont ugyan csak 99-es swift nel
2021. aug. 21. 21:04
9/15 anonim válasza:
#7,8 Szerintem te valamit nagyon keversz. Ismerősödnek valószínűleg a lengőkar vagy szilent adta meg magát, amihez köze nincs a nálad lévő dologhoz. Nálad kiszakadt a futúmű, mert elrohadt a karosszéria azon a részen. Esély nincs hogy ezt 25-ből megcsináltasd, sokkal inkább a tízszereséből. De az is nagyon esélyes hogy ezzel a gonddal már soha többé nem fog átmenni a műszakin vagyis irány a bontó.
10/15 A kérdező kommentje:
Neki is szintèn a futomű (lengőkar felfogatási pontja kiszakadt szó szerint) ès bedölt a kerèk a szerelő nemtudom milyen módon de megjavitotta neki kb 50perc alatt saját szememmel láttam hogy ki szakadt alá nèztem trailer vitte el egy csepeli lakatoshoz aki kb 50perc alatt nemtudom milyen minősègben de megcsinálta a fent emlitett öszegböl
2021. aug. 22. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!