EU-rendszámos autó szélvédőjéről a regisztrációs matrica maradványait mivel lehetne leszedni?
Nevetni nem ér, nagypapám segíteni akart és lekaparta, hogy minek már nekem az a régi autópálya-matrica. :-D
De csak az alsó réteg jött le, egy része maradt az üvegen. Jövő héten mennék újat igényelni, addig viszont ezt mivel tudnám levakarni?
Köszi előre is!
Tehát ha jól értem, akkor nagyapád azt hittem, hogy az egy régi autópálya matrica, és lekaparta a rendszámot jelző EU-s matricát?
Egyébként a kérdésre válaszolva: Tisztítószeres ronggyal próbáld meg. Ha nem jön le úgy sem, akkor az egyik sarkát próbáld meg valami élesebb tárggyal. A következőt pedig a helyére ragaszd.
Amit sikerült leszedni, azt megtartottad, vagy kidobtad? Ugyanis a regisztrációs matricán is vagy egy azonosító számsor, ami ha olvashatatlanná vált és/vagy Te nem tudod majd az okmányirodában, akkor átrendszámozás lesz (új rendszámok + forgalmi), csak szólok.
Köszi mindenkinek!
Kettes: igen, jól érted, papi autópályamatricgnak nézte, miközben takarítottuk a kocsit, és mire eszméltem, már el is dobta, csak utána szólt, hogy nem sikerült teljesen levennie. Tudom, hogy ha olvashatatlan, akkor új rendszám, stb., de a felső réteg, ami fent maradt a szélvédőn, arról a számsor még leolvasható, és a vonalkód is látszik, csak azt nem tudom, le tudják-e még olvasni. De a kód olvasható, ebben bízom én is, hogy ezt el fogják még fogadni és csak egy új matrica kell.
2-es vagyok, még annyi jutott eszembe, hogy azon logika alapján, hogy rendszámtáblát is csak úgy lehet újból legyártatni, hogy leadod a régit, így elképzelhetőnek tartom, hogy a matricára is ez vonatkozik. Ki tudja, legyen szerencséd.
Megírod majd, hogy mi volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!