Az új autók rendszámán miért nincs színes matrica, + az új autók szélvédőjének a bal oldalán mindig van egy magyar címeres matrica rendszámmal, az mi?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 26. 11:26
1/11 anonim válasza:
A január óta műszakiztatott régi autók rendszámán sincs matrica, módosult a szabályozás, nem kell már
2/11 anonim válasza:
elsőnél a pont.
Viszont ha a szélvédőről hiányzik a matrica, az bizony azonnali kivonással jár, és rengeteg macerával..arra nagyon ügyelj, még csak ne is kapirgáld. Az olyan mintha a törzskönyv lenne. Kötelező ott lennie.
3/11 Tomcatters válasza:
Matrica meg biztonsagi okokból került rá , régebben sokan csinálták,hogy lecserélték 2 masodperc alatt az autó rendszámot... mióta ott a matrica ,ezt nem tudod megtenni olyan könnyen
4/11 A kérdező kommentje:
Most cseréltem le az f astrámat erről a matricáról most hallok elősször, akkpr az f astrára is kellett volna? Amúgy soha semmi büntit nem kaptam emiatt.
2016. ápr. 26. 12:53
5/11 Tomcatters válasza:
2004 majus 1 ota vannak forgalomba az eu rendszámok , ha nem eu rendszamos,akkor nem kell ,csak es kizarolag az eu (kék) H rendszámokhoz adtak ervenyesito matricát .. ha hianyzik vagy nem kiolvashato egyertelmuen a rendszam (matrica)vonalkoddal sem,akko at kell rendszamozni az autót
6/11 anonim válasza:
Ha a szélvédő matrica tönkremegy egy esetleges szélvédőcsere során, akkor mennyire macerás újat szerezni? Ez mindig érdekelt. Például az én kocsimon már cseréltek, és látszik rajt, hogy nem olyan, mint újkorában.
7/11 anonim válasza:
"Ha a szélvédő matrica tönkremegy egy esetleges szélvédőcsere során, akkor mennyire macerás újat szerezni?"
Ha olvashatatlan a kódja, akkor átrendszámozás, mint már korábban írták.
Ha még olvasható, akkor 3500 Ft-ért cseréli (Legyártatja) az okmányiroda
8/11 anonim válasza:
Amiatt az egy hülye matrica miatt le kell cserélni a rendszámot? Hát ezt melyik okos találta ki?
9/11 anonim válasza:
Szélvédőre ugyan kötelező de még nem igen nézik.
10/11 anonim válasza:
Gondolod 9-es?
Nekem vonták már be a forgalmimat mert nem volt fent a matrica. Nem mostanában, hanem vagy 6 éve volt...
A rendőr 100 méterről kiszúrja, hogy nem csillog semmi a szélvédőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!