Vicces feliratok autó első szélvédőjére?
Sziasztok.
Kicsi borámra szeretnék valami szöveget az első szélvédőre.
Benzines, tehát "ez dizel te q*rva" meg hasonlókat hanyagoljuk :D
Ötletek?:)
Előre is köszi a válaszokat
Én ilyeneket szoktam látni:
- Istennő az autóban
- Ha ezt elolvastad, akkor túl közel jöttél (mondjuk ez a hátsóra jó :D, de lehet, hogy elől nagyobb poén lenne)
- Nevek, becenevek
- Szeretlek xy
- de a legjobb, amikor x márkájú autón olyan felirat, tábla van, hogy y márka a legjobb :D
Írd ki, a szélvédőre, hogy "ez egy vicces felirat".
Mondjuk ezen senki sem fog röhögni, de eléred a célod, mert lesz egy vicces felirat az első szélvédődön. :(
Ez a szélvédőfelirat dolog annyira gagyi, balkáni jellegzetesség. Minek ez? Nem az lenne a lényege a szélvédőnek, hogy kiláss rajta? Aztán ha odaállsz egy piros lámpához, majd görnyedsz lefelé, hogy lássad a lámpát a felirat alatt? Ne már, tényleg.
De oké, ez szubjektív, ne szóljak bele. Ezen kívül a hátrányai:
1. A rendőrök szeretnek kötözködni az ilyennel, még ha X centiméter takarás megengedett is. De hallottam olyanról, akinek felajánlották, hogy lekaparja helyben, vagy elveszik a forgalmit.
2. Nehezebb lesz eladni a felmatricázott autót majd. (Bár eladás előtt is le lehet szedni, csak macera.)
A szélvédő felső szélén a napvédő sötétítő csíkra:
"Itt enélkül kilátnák".
Ezeknek a feliratoknak a többsége lejárt poén.
Múltkor közvetlenül a kipuff fölött láttam egy viszonylag jót:
"Louder than your girlfriend last night".
"most loptam"
"exférjemé volt"
"a másik kocsim még gagyibb"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!