Vicces feliratok autó első szélvédőjére?
Sziasztok.
Kicsi borámra szeretnék valami szöveget az első szélvédőre.
Benzines, tehát "ez dizel te q*rva" meg hasonlókat hanyagoljuk :D
Ötletek?:)
Előre is köszi a válaszokat
#29.
Mer' biztos drága volt az a 4 fekete ráf, meg a géptető rácsa, oszt' mán nem maradt lóvé a levonókra. :D :D
Egy öreg Citroenen láttam:
"Nehéz királynak lenni!"
"Az optikai tuning nekem azonnal hazavágja az egészet."
Hát bizonyos része nekem is. Inkább elveszek, mint hozzáadok, minimalistán.
Szerintem az ablakfólia, a matt fényezés és egy jó felniszín belefér, minden más csak szükségtelen karácsonyfadísz.
Sajnos kénytelen voltam megválni tőle, túl sok helyen kezdte pusztítani a kasztnit a légköri oxigén és 10-20 km-es napi használatra a fogyasztás sem volt baráti.
#31:
Jaja. :D
De amúgy a felni gyárilag ezüst volt, a kocsiszínre fújás saját munka.
A géptetőn Twingo szuszogó figyel. :D
Ott szívott a motorlevegő.
Az orron a nyúlketrecráccsal nem voltam elégedett, de mire csináltam volna jobbat, sajnos meg kellett válnunk egymástól.
Mindig is minimáldizájn-párti voltam.
Ez szerintem szép:
Ez meg karácsonyfa:
Az autósporban a szpozorok hordozása kötelező alap, nem dizájnelem, de egy napi használati autó ettől nem lesz sportkocsi.
Néz körül matrica web shopokon és ami tetszik rendeld meg és rakd fel .
Nekem pl csak a hobbi autómon van 1-2 matrica mert tetszett meg illik hozzá . Napi használós autómon szó szerint még az embléma sincs fent semmi krom minden fekete rajta mert az meg így tetszik .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!