Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vicces feliratok autó első...

Vicces feliratok autó első szélvédőjére?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kicsi borámra szeretnék valami szöveget az első szélvédőre.

Benzines, tehát "ez dizel te q*rva" meg hasonlókat hanyagoljuk :D

Ötletek?:)

Előre is köszi a válaszokat

#autó #tuning #Szélvédő matrica #Viccesfelirat
2020. szept. 28. 13:23
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
48%
Spoilert tettél már a csomagtartóra? Gyönyörűvé varázsolná a kocsit. A formához abszolút nem illő kínai felnik? Ledcsíkos lámpa? Hm?
2020. szept. 29. 09:05
 22/34 anonim ***** válasza:

Egyszer olyan feliratot láttam, hogy

"a sikeres éreccségire kaptam"

pffff.

2020. szept. 29. 09:06
 23/34 anonim ***** válasza:
Gagyi az összes ilyen, akárhogy nézzük. Azért szánalmas, mert még jobban kihangsúlyozza, hogy az illető az autója által érzi magát valakinek, mert amúgy vélhetően nem túl érdekes személyiség. Majmolja egymást az összes 18-20 éves ilyen téren, csak nem tudom, minek. Ezzel kinek lehet kitűnni a tömegből? A 16-18 éves lányoknak?
2020. szept. 29. 09:16
 24/34 anonim ***** válasza:
50%

#23!

Miután már elég sok 18 év körüli lánynak van jogosítványa, nagy a valószínűsége, hogy ők is kiröhögik az ilyet.

2020. szept. 29. 09:26
 25/34 anonim ***** válasza:
24: igaz. Akkor a többi matricás autó gazdájának? De hát akkor ugyanolyan lesz. Vagy így lehet bekerülni abba a körbe?
2020. szept. 29. 09:31
 26/34 anonim ***** válasza:
Erre nem tudok válaszolni, kimaradtam ebből a társaságból, és nem is vágyok ilyen haverokra. ;)
2020. szept. 29. 09:46
 27/34 anonim ***** válasza:
Szóval összegezve az eddigieket: ha meg tudod állni, ne csináld. Legalább a szélvédőre ne, ahol kilátnál. Akkor már inkább a hátsó ablakra, ha nagyon muszáj.
2020. szept. 29. 09:48
 28/34 Wadmalac ***** válasza:

Volt anno egy Renault Safrane-om, 3.0 V6.

Némi kis optikai tuning, némi zene, némi műszaki finomság hozzádobva.

[link]

Számold már meg, hány matrica volt rajta.

És valahogy mégsem röhögték ki tuningtalikon.

2020. szept. 29. 11:10
 29/34 anonim ***** válasza:
28: gyönyörű autó lehetett gyári állapotában. Főleg V6-ossal. Igazi kuriózum. Az optikai tuning nekem azonnal hazavágja az egészet. De ez ízlés kérdése, amiről kár vitatkozni.
2020. szept. 29. 11:17
 30/34 anonim ***** válasza:
Kár hogy nem tartottad meg azt az autót. Szép kor, mikor a Renaultokban és a Peugeotokban is nagy 6 hengeres motor volt, és ők is gyártottak nagy, kényelmes hajókat.
2020. szept. 29. 14:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!