Hogy birjatok amikor eppen nincs autotok? (biciklizes, tomegkozlekedes, bevasarlas, stb)
Figyelt kérdés
2021. aug. 19. 10:21
1/4 anonim válasza:
Nagyon rosszul. Olyan helyre hordom szervízbe, ahol adnak csereautót
2/4 anonim válasza:
Nagyrészt kerékpárral szoktam megoldani, csak akkor megyek autóval, ha nagyon muszáj. Csak annyit vásárolok egyszerre, amennyit haza is tudtok vinni. F
3/4 anonim válasza:
Érdemes legalább 1 olcsóbb hobbiautót is tartani a járkálós mellé. Hobbinak is kiváló, és ilyen helyzetekben hasznos is. Vagy legalább egy kis robogót.
Amúgy erősen gondolkodok azon, ha nem tudnék autóval menni, akkor mivel mennék. Elektromos roller tetszik. Nem is olyan drágák már. Aránylag érdekes és kényelmes.
Viszonylag olcsón hozzá lehet jutni egyhez, aztán szét is lehet tuningolni ezeket.
4/4 anonim válasza:
Az a baj, hogy nagyon megszokja az ember az autót, és utána rendkivül nehéz letenni. Én pl évekig elvoltam busszal, vonattal, tömegközlekedéssel. Csak néha vezettem a szüleim autóját. Kb 4 éve ugyanott élek, mint eddig, de már mindent autóval intézek, főleg a covid óta. És ősszel meghúzták a parkolóban az autot, egy teljes hétig a fényezőnél volt. Hát fizikai fájdalmat éreztem, hogy nem volt az autó, pedig tényleg, van busz, minden, de akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!