Hamarosan féltengely törés lesz, mit tegyek?
Seat Toledo 1.9 TDi hatramenetben a kormanyt teljesen alaszedve kopog egy pillanatban valami, és amikor fekezek hatramenetben teljesen alaszedett kormannyal akkor beremeg az kormány.
Meddig fog elmenni még így az autó? Jelen pillanatban nincsen 40 ezer forintom egy javításra. 2004es a kocsi.
Jogos, van benne valami :)
Köszi a választ! Sajnos muszáj vagyok, 60 kilóméterre lakom a munkahelytől ahová busz nem jár az én műszakomban, 18 éves vagyok és az autó az apukámé volt. Ő adna pénzt rá, hogy megjavítsam, de ő már nem fog tudni soha.
Köszönöm szépen, ez most nagyon jól esett, megkönnyeztettél. :)
Apró szavak, egy idegentől, mégis hatalmas jelentőséggel bírnak. Köszönöm mégegyszer, további szép estét!
:(
Összedobjuk neki? Én beszállok egy ezressel
Köszönöm, kedves vagy, de ezt nekem kell megoldanom!
Szerencsére 25ezer forintból havonta megtankolom és köszönhetően a jó fogyasztásának egy teli tank üzemanyaggal nagyon sokat megy. 950-1050 kilómétert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!