Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek nem lesznek bajok...

Szerintetek nem lesznek bajok az új rendszámok formátumával ha ilyen "vicces" rendszámok is születhetnek?

Figyelt kérdés

Ugye ez lesz az új formátum jövő júliustól: AA AA-123

Na most, nem lehet hogy egy idő után ilyen rendszámok születnek:

FA SZ-111

SZ AR-000

BA SZ-969

PO CS-696

KR VA-123

stb.

Az ilyen rendszámokkal szerintetek mi lesz?

2021. aug. 18. 21:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%
Ennyi erővel minden kombinációba bele lehet látni valami marhaságot...
2021. aug. 20. 15:56
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
#11 igen, én csak a 8-as, SGG-s válaszolóra reagáltam. Amúgy is szerintem a legtöbb embert nem igazán érdekli. A kihagyottak egy része is nyugodtan kijöhetett volna, max a nagyon trágárok nem, de az ilyen PIA, RUM, SIN, szerintem nem gázabbak az általam a 9-es válaszban példázottaktól...
2021. aug. 20. 16:48
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

„PO CS-696”

Pócs Jóska szomszédom kérdezi, hogy ezzel mi a problémád :D

2021. aug. 20. 19:57
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezért baromság ez a 2 betű - 2 betű - 3 szám elrendezés. Ha a 2 betű - három szám - 2 betű elrendezést vezetnék be, akkor ez a probléma lényegében megszűnne. Kit zavarna pl. a CI 234 CI vagy az FA 567 SZ kombináció?

De egyébként jól értem, hogy az AA kezdetűek felhasználása után az AE kezdetűek következnének? Mert ha így lenne, akkor a hétkarakteres séma nagy pazarlása lenne. Miért ne lehetnének AB, AC, AD kezdetű kombinációk?

2021. aug. 20. 22:42
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
#14 igen, az AA után az AE fog jönni. Ezért írtam valamelyik korábbi válaszomban, hogy értelmesebb lett volna csak szimplán kihagyni az "olyan" kombinációkat, mint ennyi lehetőséget kilőni vele....
2021. aug. 21. 16:53
 16/17 A kérdező kommentje:
A válasz, nem: [link]
2022. júl. 2. 02:07
 17/17 anonim ***** válasza:

„Miért ne lehetnének AB, AC, AD kezdetű kombinációk?”

Mert senki nem lesz képben az összes nyelv összes csúnya kifejezésével, és így legalább egy részük elkerülhető. Én se szívesen ülnék igazoltatáskor ACAB rendszámú autóban :D

2022. júl. 2. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!