Csak szerintem vicces az,ha valaki egy húsz éves autóra rákölt több pénzt mint amennyit ér mert ragazkodik hozzá ?
Figyelt kérdés
2020. máj. 18. 13:47
1/16 anonim válasza:
Igen. Nyilván érzelmi kötődése van az autóhoz, szereti és nem csak egy közlekedő edénynek tekinti.
2/16 anonim válasza:
Én is így vagyok, szerintem nincs benne semmi furcsa. Kb. fél millió Ft-ot ér a kocsim, most egy 200-at költök rá, meg kell majd 1 millió motorgenerálra, ha szükséges, meg lakatolásra. A legésszerűbb döntés megtartani, mert ennyi pénzből csak rosszabb állapotú kocsit lehetne venni, kicsit több pénzből talán ki lehetne fogni jót, de használt autó vásárlásakor mindig bizonytalanság van, plusz arra is költeni kell. Úgyhogy használtat nem vennék. Újra meg egyelőre nincs pénzem, de egy 10 milliós kocsi árából életem végéig fenn tudom tartani a mostanit.
3/16 anonim válasza:
A golf 2-es,re már ráköltöttem több mint 1.5m ft-ot de kicsit sem érzem azt,hogy bánnom kéne,vagy azt hogy kár volt ezt az összeget rá költeni.
Teljesen restaurált állapotba hoztam és ha minden jól megy megy majd ot-ra
4/16 anonim válasza:
Attól függ milyen autó az. Apám 190-es mercijére pl. én is költenék annyit, amennyit ér, mert nagyon jó autó és pár év múlva felszökik az értéke.
5/16 anonim válasza:
Nem vicces egyáltalán.
Mit gondolsz egy OT vizsgához mennyit kell rá költeni, de még amíg odáig eljut az autó az mennyibe fáj.
6/16 anonim válasza:
Csak szerintem vicces az, hogy semmi közöd hozzá?
7/16 anonim válasza:
Joga van. Joga van ahhoz is, hogy hitelt vegyen fel mert nem akar spórolni hanem pénzt fizet azért hogy valaki kötelezze fizetésre .
Szabad országban élünk.
8/16 anonim válasza:
Csak szerinted. Mert ha van egy 20 éves középkategóriás autód (pl egy Passat) ami ér 500 ezer ft-ot, és még költesz rá még 600-at, akkor összesen 1,1 millából van egy kényelmes, takarékos megbízható autód. Csak egy példa.
9/16 anonim válasza:
Az alaktrészárak és a ráköltés függetlenek az autó piaci értékétől.
Egy minőségi(bb) gumigarnitúra egy 400e Ft-os autóra is pont úgy 80 rugó mint egy 1,4millásra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!