60 km/h faluban. Fogok kapni büntetést?
A falu tábla mellett 60-nal érkeztem be a faluba. Rögtön a tábla mögött volt a telepített sebességmérő kapu. 99% hogy működött. A kapu alatt már 50nel mentem. Remélem, a kocsi szerinti tábla melletti 60 valójában csak olyan 56-57 volt. Vajon fogok kapni büntit? Olyan hülye vagyok, nem is tudom, miért nem fékeztem jobban. (Emelkedőn van a falu eleje, nem tűnt 60nak...)
Hol tudnám megnézni, hogy várható e csekk? Ha igen, vajon mennyi összegről?
Köszönöm :(
24L
A fix trafi dolgozik egy bizonyos hibahatárral, ha nem három lábú volt, és ténylegesen 60al mentél nem kell félni.
2# amennyiben érdemben nem tudsz hozzászólni, inkább maradj csöndben, ezzel magadat járatod le. Nem kicsit.
Ha csak gyorshajtásra figyelmeztető kütyü, az csak figyelmeztet.
Ezek azok, amelyek kiírják a sebességed. Meg esetleg azt is, higy lassíts.
Ha kamera volt, akkor a helye miatt gyanüs, jigy nem csak közbiztonságra ügyelő, hanem sebességet mérő.
65-ig nincs csekk.
Ha olyan letett trafi lenne, aminél helyben meg is állítanak, akkor olyan 53-55 körül már bírságolnak, ott helyben.
#3 Kettes vagyok.
Irónia volt amit írtam de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!