Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen A2-es motort vegyek?

Krómgyűrű kérdése:

Milyen A2-es motort vegyek?

Figyelt kérdés

Most kezdtem el az A2-es jogosítványt.

Eddig Simson-nal járkáltam pár évig.

Azonban elakdtam, hogy mégis milyen motort vegyek.

Az a baj, hogy kivitelek közül sem tudok választani.

Tetszik a Suzuki GS500-as, mivel naked, gondolom kanyarokban is megállja a helyét.

Ott van a Yamaha Virago 535-ös is, aminek nagyon tetszik a formája, valamint a V2-es hangja.

Nem utolsósorban pedig a Kawasaki KLE 500-as, mivel az enyhe terepezés és túrázás is vonz, csak ennél a típusnál, ha jól tudom egy vezérlés cseréhez szét kell húzni a blokkot.

Nem tudom, hogy melyik kivitellel járnék jól. Félek, hogy megveszem például a Virago-t, aztán befürdök vele, mert kiderül, hogy nem nekem való.

Meg ráadásul az áruk is lassan az egekben van, mind a 3 motorkerékpárnak.

Hogy lehetne legjobban kiszűrni a kivitelek közötti "hézagot"?

Honnan tudom, hogy melyik passzolna nekem a legjobban?

2021. aug. 12. 08:48
1 2
 11/11 Brandon41 ***** válasza:
Miért nem veszel valami korszerübbet, könnyebb motort? KTM 390 Duke-t fogok venni (2017 utánit), és tavaly csináltam az A2-t.
2021. aug. 17. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!