Milyen A2-es motort vegyek?
Most kezdtem el az A2-es jogosítványt.
Eddig Simson-nal járkáltam pár évig.
Azonban elakdtam, hogy mégis milyen motort vegyek.
Az a baj, hogy kivitelek közül sem tudok választani.
Tetszik a Suzuki GS500-as, mivel naked, gondolom kanyarokban is megállja a helyét.
Ott van a Yamaha Virago 535-ös is, aminek nagyon tetszik a formája, valamint a V2-es hangja.
Nem utolsósorban pedig a Kawasaki KLE 500-as, mivel az enyhe terepezés és túrázás is vonz, csak ennél a típusnál, ha jól tudom egy vezérlés cseréhez szét kell húzni a blokkot.
Nem tudom, hogy melyik kivitellel járnék jól. Félek, hogy megveszem például a Virago-t, aztán befürdök vele, mert kiderül, hogy nem nekem való.
Meg ráadásul az áruk is lassan az egekben van, mind a 3 motorkerékpárnak.
Hogy lehetne legjobban kiszűrni a kivitelek közötti "hézagot"?
Honnan tudom, hogy melyik passzolna nekem a legjobban?
+1 a GS500-ra, nekem úgy volt a szamárlétra, hogy Simson -> MZ ETZ 250 -> GS500E. A GS500E mindenben akkora ugrás volt az MZ-hez (hát még a Simsonhoz) képest, hogy azonnal imádtam: lényegesen megbízhatóbb, nem kellett minden héten bütykölni, ez a Simsonról és az MZ-ről sem volt elmondható. Nagyon kezes, kellően tempós, de azért annyira nem, hogy megöld vele magad az 50-es után. Baromi jó belépő a nagymotoros világba. Kettő évvel a GS500 megvétele után lett nekem egy Ducati Monster 620I.E-m, nyilván egy szebb és exkluzívabb cucc, de visszasírtam a GS500 megbízhatóságát.
A másik kettőről sajnos nem tudok nyilatkozni.
Wow, köszönöm a hozzászólásokat!
Igen, engem valamivel az F-es kivitel jobban megfogott, de elfogadnám a sima, csupasz E-s típust is.
Na igen, a Simsonozás során én is megtanultam szerelni ;).
Korábban pedig egy 250-es ETZ volt az álom motorom, lehet a közeljövőben szerzek egy olyat, csak hogy legyen valami retro nagy vasam.
Persze egy Ducati más világ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!