Milyen traffipax jelzőt ajánlanátok?
Szeretnék vásárolni a jövőben traffipax (radar és lézer) jelző készüléket. Milyet ajánlanátok max 100 000Ft-ig?
Annyi a fontos, hogy GPS-es legyen, frissíthető adatbázissal. A lézeres sebességmérő kamerákat is messziről észrevegye, ne akkor mikor már én is látom (meg a traffi is engem :/) . Előny, ha lehet hozzá csatlakoztatni külső érzékelő fejet. Ne dumáljon, csak hang- illetve adott esetben fényjelzést adjon. Nagyjából ennyi az elvárásom. :)
Az értelmes és hasznos válaszokat, véleményeket, tapasztalatokat előre is köszönöm! (ja meg a "nem kell gyorsan menni..." "ne szágú'dozzá köcsög!" válaszaokat is :D)
"Miből gondolod, hogy semmibe veszem a sebességkorlátozó táblákat? Ismersz? Írtam ilyet?"
Én ki szaggolom az ilyeneket.
Bocs de nem olvastam tovább a válaszodat. Most nincs kedvem (mint neked be tartani a sebesség határokat)
"Miből gondolod, hogy semmibe veszem a sebességkorlátozó táblákat? Ismersz? Írtam ilyet?"
És egy mondattal később mondasz ellent ennek....
"...és ha kell, akkor korrigáld a sebességed"
Teljesen feleslegesek ezek a kütyűk.
Száguldozol nyugodtan aztán ha nem jelez valamiért, akkor meg ott a 300ezres bírság, meg ugrik a jogsi...
Haladj az úton nyugodtan, meg szabályosan, hétvégén meg gyere pályanapra, és próbálj meg lenyomni. Nem fog sikerülni! ;)
Úgy gondolom, hogy ha eszköz kell ahhoz, hogy (állításod szerint) betartsd a korlarozásokat, amik sebességkorlátozó táblán is jelezve vannak (az a piros karikás cucc), illetve a GPS is kiírja ha beállítod, akkor onnantól kezdve nem akarod betartani. Én nem vagyok hétvégi sofőr, napi szinten vezetek, de soha nem kaptam csekket gyorshajtás miatt. (Pedig volt hogy napi 160 km-t vezettem budapesten a munkámból adódóan) Ha betartod a KRESZ szabályait, akkor már egyből nincs is min aggódni.
Üdv.
#17es tetszik a válaszod! :)
300 ezreset sosem csinálnék, ahhoz már tényleg őrültnek kell lenni. Egyszer lett egy 30 ezres büntetésem, városból kifelé ledurrantott, és hamarabb gyorsítottam ki... Úgy, hogy havi 20 ezernél kevesebb km-t nem megyek, igaz, abból elég keveset Magyarországon. Persze a másik kedves kommentelő, már lassan börtönbe zárna ismeretlenül ámokfutásért, mert szeretnék vásárolni egy legális eszközt... :) #18 nem kicselezni szeretném, hanem megelőzni... Kicsit irónikus, hogy azt mondod, hogy tartsam be a szabályokat, holott neked még a helyesírási szabályokat sem mindig sikerül. :) (névelők egybe-külön írása, mondatközi írásjelek sorozatos elmulasztása, *traffipax, *forrás) :D #19 Pesten nem is nagyon fogsz gyorshajtási csekket kapni... Őhm...úgy lenne pár hely Európában ahol szerintem te is benéznél simán egy sebességkorlátozó táblát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!