Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a neve az akkumulátor...

Mi a neve az akkumulátor saruján lévő piros burkolatnak?

Figyelt kérdés
Suzuki Swift.Kezd eltörni, nem tudom hogyan keressem.
2021. aug. 10. 20:05
 1/6 A kérdező kommentje:
2021. aug. 10. 20:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Akkumulátur saru védősapka. Bontóban próbálkozz.

Nem baj amúgy, ha repedt. Nem nedvesség ellen véd. Az én autóman nincs is rajta.

2021. aug. 10. 20:20
 3/6 krwkco ***** válasza:

Ez az akkumulátor része. Külön nem árulják. Akkumulátorboltban keresheted, ahol visszavesznek használt akksikat. Nincs értéke, lehet, hogy ingyen is adnak.

Egyébként ez arra való, hogy valami fémtárgy ne okozhasson rövidzálatot, mikozben a motortérban matatnak.

Legyszerűbb egy erős ragszalaggal átragasztani. Majd, ha lecseréled az akksit, azon lesz új.

2021. aug. 11. 07:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez nem az akkumulátor tartozéka.
2021. aug. 11. 12:40
 5/6 krwkco ***** válasza:

Igazad van. Rosszul emlékeztem az én akkumulátorcserémre. (Más autótípus.)

Az én pólusfedelemen van négy pöcök, ami belemegy az akksin levő lyukakba. Ebből gondoltam, hogy az akksihoz tartozik, mert nem minden akksin lesznek jó helyen ezek a lyukak.

2021. aug. 11. 12:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem az akkuval adják, s Swifteknél van még ott alatta elektronika, kütyü azt védi!
2021. aug. 21. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!