Simson S51B 6V elektronikához milyen akkumulátort ajánlotok?
Figyelt kérdés
A jelenlegi egy német 6V 12Ah savas akkumulátor. Valószínű meghibásodott, mert villan párat az index és csak egy kiadós kör után van benne anyag ismét. Olyasmi akkumulátorra gondoltam, ami gondozásmentes. Milyen tapasztalataitok vannak és márka szerint éppen melyiket ajánljátok?2021. aug. 8. 14:29
1/5 anonim válasza:
gondozásmentes nem azt jelenti hogy nem kell tölteni
2/5 anonim válasza:
Gondozásmentes jelentése:
akku, nem igényli a desztillált víz utántöltését, nem kell ellenőrizni a savszintet.
Tölteni ezt is kell.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem arról beszéltem, hogy nem kell tölteni...
Elszulfátosodott az egész akksi valamikor és utána nagy nehezen fel lett támasztva. Manapság pedig nem lehet már kapni savval együtt valamilyen európai szabályozás miatt. Én ezt a savval való szerencsétlenkedést akartam megelőzni + földúton van használva többet így a rázkódást is birnia kéne. De tudtommal nem írtam sehol azt, hogy nem töltöttem fel. Nagyon gyorsan lemerül teljes töltésből is, mint most is az történt.
2021. aug. 8. 16:56
5/5 anonim válasza:
Ez a videó lehet a segít neked:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!