Bolt food futár vagyok parkoltam csak fel vittem a rendelést meg is büntettek . Ez igazságos ?
Sajnos a civil szóhasználat gyakran zavaros eredményt ad. Megbüntetett a rendőr, mert tilos helyen várakoztál, vagy csak nem fizettél a parkolásért. Utóbbit a cégnek kellene rendeznie. Soha nem voltam futár, de hallom, szeretik rátolni a felelősséget az alkalmazottra.
A fővárosnak kellene valami megoldást találni, mert nem normális az, ha gyakran csak 2-3 perces várakozás a duplájára növekedjen a jegyvásárlás miatt.
A tiltott helyen várakozásra nincs felmentés. Az akkor is a te sarad, ha nem tudom teljesíteni a feladatot kellő gyorsasággal.
Egyébként a megoldás azért nehéz, mert ha elkezdenek kivételeket felállítani, annak soha nincs vége.
Állítólag a vasútnál is a teljes áron utazók aránya a legkisebb. Csak hallottam, nem tudom, igaz-e.
De ne fizessen az, aki ott lakik. Értelemszerűen a sürgősségi szolgálatok sem munkavégzés közben.
Legyenek kivételezettek a futárok. Rendben. De akkor az áruszállítók is. Miért is ne. De ha már ezek közül senkinek sem kell fizetni, akkor legyen felmentése annak is, aki azt az árut megveszi.
A végén úgy lesz fizetős a parkolás, hogy senki nem fizet.
Igen. Ahogy fentebb is megírták. Amikor elvállaltad a munkát, akkor kellett volna rákérdezni arra, hogy a parkolást ki fizeti. Már ha azért büntettek meg, mert nem fizettél.
Ha tilosban parkoltál, akkor nyilván 100%-ban a te sarad. Arról a munkaadód nem tehet, ha nem ismered a KRESZ-t, ha az önéletrajzodban meg azt hazudtad, hogy ismered...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!