Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes 2021-ben még dízelt...

Érdemes 2021-ben még dízelt venni?

Figyelt kérdés
Vannak már városok Európában, ahonnan ki vannak tiltva vagy ki lesznek, és itthon is már beszédtéma, hogy mikortól legyenek kitiltva Budapestről.
2021. aug. 9. 15:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

10

Ezt sem vitatja senki. Ettől függetlenül leáldozóban van a dízeleknek és a piac be is árazza őket rendesen. Hiába mondod hogy egy elektromos fel sem érhet semmilyen szempontból egy dízeles autóhoz, mégis látod mi a tendencia mondjuk Európában.. Tolják és nyomják ezerrel, és veszik is őket az emberek. És ez jobb nem lesz.

Ezért írtam a 2. válaszomban, hogy szeretem a dízeleket és nekem is az van, de hogy biztos nem vennék 5-6 millióért új dízeles autót az fix. Mert most még csak-csak "elmegy", de 10 év múlva szerintem nagyon le lesz pozicionálva, már most is le van, nem hogy 10 év múlva. Új autót meg nem 2 évre vesz az ember. Használtautóban meg inkább várok fél évet és hozzácsapok félmilliót, de akkor van egy benzines autóm ami nincs kitiltva semmilyen nagyvárosból, meg nem kell aggódnom a félmilliós javításoktól.

2021. aug. 9. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!