Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes dízelt venni?

Érdemes dízelt venni?

Figyelt kérdés
Napi 50 km-t megyek egy nap, igaz, részletekben, de a mostani Suzuki Sx4 1.5 sajnos megeszi a 8-9 litert, pedig nem városban van gyilkolva, 10-12 km szakaszokon is fel lehet venni a 90-es tempót, ezért sokallom ezt a fogyasztást, mondták, hogy ez ilyen. De most tudnék 1.5-1.6 millióért autót venni, a Peugeot HDI-ket nagyon dicsérik, egy 2011-es 207-est néztem ki. Valóban eljárnak 5-5.5 liter környékén? 2 hetente pályán is használnám.
2020. júl. 2. 11:44
 1/10 anonim ***** válasza:

fuelly.com oldalon nézd meg a tényleges fogyasztást

ha 2 hetente mész hosszú távon, akkor nyugodtan vegyél dízelt.

2020. júl. 2. 11:46
 2/10 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudom, de én ennyi pénzből már elgondolkodnék egy Hibriden.
2020. júl. 2. 11:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha jó állapotban van akkor sokall jobb mint a suzuki.
2020. júl. 2. 11:58
 4/10 anonim ***** válasza:

Hibridből talán ezekből lehet válogatni most:

[link]

2020. júl. 2. 11:59
 5/10 anonim ***** válasza:

Kicsit kipótolva az összeget már akár ilyen Honda Hibridet is kaphatsz:

[link]

Itt megnézheted milyen fogyasztást mértek vele az emberek:

[link]

2020. júl. 2. 12:04
 6/10 anonim ***** válasza:

Azért azt számold ki, mennyi lenne a ráfordítás tényleg.

(Autó vételára, első szerviz, átíratás stb) és hogy hány km alatt térülne meg a fogyasztáson a beruházás

2020. júl. 2. 12:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem 307-ből volt 1.6 hdi-m. 6 liter alatt maradt még télen is városban. Országút 90 4,5 liter
2020. júl. 2. 13:18
 8/10 anonim ***** válasza:
77%
PSA dízel? Nekem volt újonnan. Aprópénz amit üzemanya kell költeni. Tréleresekkel kerültem közelebbi ismerettségbe. Plusz néhány szálloda számla is befigyelt. El sem tudom kézelni hová amortizálódhat 9 éves korára, addigra rég megszabadultam tőle.
2020. júl. 2. 13:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Emlékeim. Tűzkarika- többször, befecskendezésben ez-az -többször. Váltókulissza??? többször, Rugótörés többször. Lámpa rendszeresen beázott ettől az állító motor állandóan brümmögött és mindig úgy döglött be hogy lefelé világított ezért fényszórót kb 4-szer cseréltettem. Remek H7-es izzók állandóan kiégtek. Csere márkaszervizben is sokáig tartott. Orrom előtt kínlúdott vele többször a szerelő. Valami szimering hiba miatt az olaj ráfolyt a kuplungra, ami miatt az első 50.000 km alatt kétszer volt kuplungcsere. Belső izzók a műszerfalom folyton kiégtek. A végén már hagytam mivel a szerelők nem lelkesedtek érte. Ezek amik eszembejutnak. De volt még néhány tucat probléma.
2020. júl. 2. 13:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Télen vegyed. Nyáron működik a váltó. Hidegben amíg be nem melegszik a váltóolaj kegyetlen tud lenni. Váltóolaj cserék nem segítettek. Váltót nem csináltattam meg. Eladtam.
2020. júl. 2. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!