Milyen elektromos autót ajánlanátok?
Szeretnék venni a közeljövőben egy autót, akár használtat, de még nagyon jó állapotban lévőt. Ti milyen autót ajánlanátok?
Nem csak városi használatra kellene, mert ha szabin vagyok, jópár kilométert utazgatok Európában, illetve a hétköznapokban is eleve napi szinten autópályázok.
Mit ajánlanátok? Maximum olyan 30 ezer €-t szándék rá. Talán többet is, még nem tudom pontosan. Nem igazán értek az autókhoz, így majd viszek magammal segítséget a vásárlásnál, de addig is szeretnék nézelődni, tanácsot kérni. Köszönöm szépen előre is.
Köszönök szépen minden választ.
#8 Persze, igazad van. Nem akarom az összes pénzemet beletenni. És igen, gondoltam hitelre is, nézegettem ma, kb. 500-600 eurót kellene havi szinten befizetnem. Jó, tudom, függ sok mindentől, hogy végül mennyit kellene, én csak úgy általában néztem, olvastam utána a hiteles vásárlásnak.
És igen, nem játék ez a hitel dolog. Bár van már saját lakásom + stabil, hivatalos munkám, nem biztos, hogy belevágok valaha is a hitel dologba. Egyelőre, mint írtam is, érdeklődöm és jól átgondolom, mielőtt bármibe is belevágnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!