Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Értem én hogy 2035-től nem...

Értem én hogy 2035-től nem lehet majd csak elektromos autót venni, de akkor mi van ha?

Figyelt kérdés

Még legalább 15-20 év kifutási idővel az addig forgalomban lévő belsőégésű motorral (is) szerelt autók futnak majd az utakon?

Ez 14 év, addig nagyot fordulhat a világ, ez tény, akármi is történhet, de pl. aki most vesz új autót az lehet hogy 10 évig használja, majd második harmadik tulajdonossal fut tovább még 5-6 évet.

Oké, néhány városból ki lesz / ki van tiltva teszem nagyon sok dízel, és a kicsit kevésbé káros benzines. Attól az a modell még bőven meg fogja érni megvenni azoknak (ha nem rohadt szét akkor még 2035-ben is... pár évesként), akik abba a városba nem mennek vele... Mi értelme ennek? Vagy legyen akkor szigorúság vagy semmi nem?

Az elektromosoké nem hogy lemenne, még a használt lepukkant autók ára is megy felfelé... Tizenöt éves dízelek kerüljenek 300 ezer km-el némelyik még mindig másfél millióba? Benzinesek meg még többe?

2021. júl. 15. 11:15
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Először is tisztázzuk: hol nem lehet venni 2035-től hagyományos belsőégésű autókat? (én tudom a választ, de kérdező te tisztában vagy vele?)
2021. júl. 15. 11:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Mehet az összes afrikába! :-)
2021. júl. 15. 12:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Ha jol olvastam akkor az Eu-ban.
2021. júl. 15. 13:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez egyenlőre egy bizottsági javaslat, majd kiderül, mennyit finomítanak rajta.
2021. júl. 15. 13:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem gyártanak esetleg attól kezdve.

De ami van az működni fog.

2021. júl. 15. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!