Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 7 kilóból szerintetek milyen...

7 kilóból szerintetek milyen autót érdemes venni?

Figyelt kérdés

Szal az van, hogy 7 kilóm van tisztán a vételárra szánva, meg plusz 2-3 kiló az átíratásra, esetleges szervizköltségekre egy ideig.

Kritérium:

-Olyan max 15 éves legyen

-Olcsó fenntartású, kis szervizigényű (kötelező dolgokat időben megkapná, rendesen lennének cserélve, ami kell, de azért a motort ne kelljen havonta szétkapni, mert egy rakás f.s az egész)

-Havi 5-600 km-t menne, de azt főleg főúton, nem városban

-Nem, nem tömegközlekedés kell, hiába nem sok a havi km, ilyennel ne is jöjjön senki, autó kell.

2021. aug. 8. 14:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Bármit csak H astrát ne, az egy hulladék :D

G astra ezerszer jobb.

2021. aug. 8. 21:21
 12/17 anonim ***** válasza:
Számít a vezetési élmény is? Mert ha igen, akkor sajnos nagyon leszűkül a lista. Vagy elég hogy elvigyen A-ból B-be, nem számít hogy közben szétunod a fejed?
2021. aug. 8. 21:33
 13/17 A kérdező kommentje:

Igen, H Astrarol én se sok jót hallottam, ismerősi körben is csak a gond van vele, viszont a G Astra az még jó autó. G Astrabol olyan 2006-os vagy kicsivel utáni évjáratból a 700 ezer még nem is a kínálat alja, mert 400 ezertől árulják, gondolom azok a lelakottabb darabok. A 700 olyan átlagosnak mondható. Vannak 1 millió felettiek is, amik szerintem erősen túlárazott, túlértékelt darabok, mert ennyit egyszerűen a kalkulátor szerint sem érnek már, hiába divat lett, hogy egyes tulajok olyan sokra tartják, merthogy "megkímélt". Én is ismertem olyat, aki 1,5 millióba tartotta 2 évvel ezelőtt a 2008-as G Astrat, már akkor kiröhögte érte szinte mindenki.

#12 Egyáltalán nem számít a vezetési élmény. Közlekedési ezközként tekintek rá.

2021. aug. 8. 22:17
 14/17 anonim ***** válasza:
#5: Aszondja Wolsvagen :DDDD
2021. aug. 9. 07:43
 15/17 A kérdező kommentje:

Ezek közül amúgy melyik lenne a legjobb opció?

[link]

[link]

[link]

Csak találomra kiválasztottam 3 elsőre szimpatikusabb darabot, van köztük 2005-ös is, meg a Peugeot az dízel, 1,4 Hdi, de erről a motorról jókat mondtak eddig, nekem meg igazából egyhuzamba hosszabb utat tenne meg nem városban, szóval ez is jó opció lehetne, mégha kevés km-t is megyek évente, csak ez pont abban a km intervallumban van, ha igaz, hogy kettőstömegű nem tudom volt-e cserélve, vagy ha jönne, akkor mennyibe fájna. Ez az extra kiadás csak, de utána 200 ezer km-ig megint nyugi ezen a téren.

Ezek közül szerintetek melyik a jobb?

2021. aug. 9. 12:40
 16/17 anonim ***** válasza:

a peugeot hanyagolnám

ignisből meg glx vagy GS felszereltségüt nézz, azokban van klima és a többi extra is

Az acent is jó, ha tényleg nem rohad

2021. aug. 9. 12:58
 17/17 anonim ***** válasza:

Ja és még valami

Ne dieselt!

2021. aug. 9. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!