Ha egy motor egyik villany oszloptól a másik villany oszlopig 3-másodperc alatt ér el.Akkor hány km/h sebességel halad?
Figyelt kérdés
2021. aug. 7. 21:05
11/18 anonim válasza:
Fúú, az már akkor megy vagy 60-nal.
12/18 anonim válasza:
Ha 50 méterenként van villanyoszlop, akkor 60km/h, ha 25 méterenként, akkor csak 30km/h.
13/18 A kérdező kommentje:
Igen lehet akár 60km/h is,és lakott területen belül 50km.Ma már sok mindennel fel vannak szerelve a rendőr autók.Még amelyik nem is a főútvonalon egyértelműen trafipaxal méri a sebességet abban is lehet trafipax...Ez a motor amiről szó van egy robogó,és zéró tolerancia van,simán megbüntethetnek akár 20ezerre,mert túl léptem a sebesség határt.
2021. aug. 8. 09:14
14/18 anonim válasza:
Javaslom, hogy szerezz be egy telefontartót, aztán azon vagy GPS-t, vagy valami sebességmérő (pl. Speedometer) alkalmazást futtass és akkor nem lesz ilyen gondod!
15/18 A kérdező kommentje:
Gyorsan ki mentem,és le gyalogoltam egy közt 43 lépés.Normál léptekkel,szerintem kb:50-60cm egy lépésem.Akkor nagyjából 25-30-méterenként lehetnek a villanyoszlopok.Köszönöm szépen a segítséget.
2021. aug. 8. 09:24
16/18 A kérdező kommentje:
14-es Köszönöm szépen a javaslatodat ! Amúgy azért volt fontos ez az információ,mert túlságosan drága lenne a kilóméteróra a robogóhoz.
2021. aug. 8. 09:27
17/18 anonim válasza:
Amúgy miért nem építesz egy trafi paxot és méred meg magadnak?
Ha Sztyui a FamiliGáj-ból tudott időgépet építeni akkor neked se okozhat gondot egy egyszerű trafi Pax. Habár ahogy olvastam az előző hozzá szólásokat hogy nem tudod hogy kell lemérni egy három méteres szalaggal 50 métert most már erősen kételkedem
18/18 anonim válasza:
Pontosan 1/3-ad villanyoszlop per másodperc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!