Hengerfej kifúj, valakinek valami ötlete?
Egy régi motorról lenne szó, az a helyzet, hogy a hengerfej alatt egy alumínium karika van, mint hengerfej tömítés. Viszont annak ellenére, hogy vadi új a tömítés mégis kifúj a hengerfej. A hengerfejet a gyári leírásnak megfelelően keresztirányban húztam meg. A tömítés pedig jó minőségű/ gyári méretű. MI ilyenkor a teendő? Valakinek van hasonló tapasztalata?
Mindent köszön:
egy kétségbeesett motoros
pEDIG CSAK ÚGY TUDOD meg, ha szétszeded.
És utánanézel, hogy milyen sorrendben, hányszor körbejárva húzod meg.
Igen a leírásban szereplő nyomatékkal húztam meg, már többször levettem, megnéztem, újra meghúztam. Sajnos nincs változás ugyan úgy szisszenő hangot hallok- kifúj a hengerfej. Ezért sem értem többek között, felújítás előtt még jó volt. Sajnos nagyon elkeserítő a helyzet mert a motorblokk teljeskörű felújítást kapott, precízen pontosan lett összerakva (követve a leírást).
Talán a hengerfej van elvetemedve?
"már többször levettem, megnéztem, újra meghúztam"
Ez egyszerhasználatos tömítés.
Asszem meg is jöttünk.
"Talán a hengerfej van elvetemedve?"
Hát az esély megvan rá.
4. válaszoló:
Levétel után természetesen hengerfej tömítést is cseréltem de nem hozott változást... (persze ezt 3-szor tudtam eljátszani mert több tömítésem nem volt)
Egyébként köszönöm a válaszokat,akkor úgy néz ki, hogy kénytelen vagyok hengerfejet cserélni és reménykedni, hogy az volt a baj.
"kénytelen vagyok hengerfejet cserélni"
Azért elötte meg kell nézetni mert kétesélyes. Henger vagy hengerfej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!