Az újabb, benzines bmw-k is olyan problémásak, mint a dízelek?
Figyelt kérdés
Jelenlegi E90 320d-met szeretném lecserélni egy fiatalabb bmw-re. A dízelekről szinte köztudott, hogy mennyire problémásak, de mi a helyzet a benzinesekkel? Lényegesen olcsóbb a fenntartásuk? 2011 utáni 20i és 30i motorokra gondolok pontosabban. Egy ismerősöm F10 530d-jére egy év alatt 1 milliót költött, pedig kevés kilóméteres, végig márkaszervizelt példányt vett, amit előtte szintén márkaszervízben átvizsgáltatott. Arra nem vagyok kíváncsi, hogy vegyek toyotát, mert nem csak A ból B be szeretnék közlekedni, hanem élvezni is szeretem a vezetést. Megbízható egy toyota és jó autó, tudom én is, de sosem fogja úgy venni a kanyarokat, és olyan dinamikusan mozogni, mint egy bmw. És arra sem vagyok kíváncsi, hogy akinek van pénze majomra, legyen banánra is, mert szerintem attól, hogy valaki szeretne egy jobb autót, nem jelenti azt, hogy utána mégegyszer rá akarja költeni a vételárat, ha nem muszáj.2021. aug. 1. 14:08
1/2 anonim válasza:
Az az ismerősöd aki 1 millát ráköltött az se a motorra költötte hanem vegyesen mindenre.
Tehát a benzinesek is ilyenek arra is kell becsületesen költeni.
2/2 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy inkább az audik felé nézelődök. Egyébként tényleg nem a motorra, hanem szilentek, szívósor tisztítás, hűtő, főtengely szíjtárcsa stb.
2021. aug. 4. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!