Derbi senda nincs szikra?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Azzal a problémával küzködök hogy nincs a derbin szikra (d50b0 blokk, ducati gyujtásos) sehol nincs szétcsúszva a vezeték, a gyertya, gyertyapipa, gyújtókábel az jó, lecseréltem a cdi - t de még mindig nincs szikra, akkor a gyújtásban lehet valami?
2021. júl. 30. 17:09
1/7 A kérdező kommentje:
Meg ami eddig volt rajta cdi, azon volt egy fehér, piros, zöld meg egy stop bemenetel(viszont a stopba nem volt kötve semmi, a zöldbe meg 2 darab zöld kábel ment) amit vettem újat azon meg egy fehér, piros meg két zöld bemenetel van ezt hogyan kéne bekötni helyesen? A két zöldkábelt külön kéne venni és bedugni a két zöldbe vagy hogy?
2021. júl. 30. 17:18
2/7 anonim válasza:
nemvagyok benne biztos de valószínű az egyik zöld kábel lesz a stop bemenete az újnak
stop bemenet mindenképp kell hogy legyen mert ha ott kap testet akkor veszi el a szikrát
szerinten nem kell szétszedni a zöld kábelt
ha leirod a cdi tipusát lehet tudok segíteni
3/7 A kérdező kommentje:
2021. júl. 30. 19:26
4/7 A kérdező kommentje:
A régin volt stop bemenet, az újon meg egy zöld bemenet van a stop helyén(magyarán 2 zöld bemenetel van) viszont a régi cdi n a stopba nem ment semmi, de viszont a zöldbe meg 2 darab zöld kábel ment
2021. júl. 30. 19:29
5/7 anonim válasza:
akkor szerintem megér egy próbát hogy a zöld kábelt külön dugod be a 2 csatlakozóba
6/7 A kérdező kommentje:
Ma kipróbáltam és nem működött, felcseréltem a két vezetéket és úgyse
2021. júl. 31. 14:01
7/7 anonim válasza:
Szia ..Tudom ,hogy regi már,de én jelenleg ugyanezzel szívok. Neked sikerült megoldani?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!