Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek mennyire lányos...

Szerintetek mennyire lányos ez a kocsi? Ha megláttok egy ilyet az úton, mit gondoltok, ki ül benne? (idős/fiatal/férfi/nő/...)

Figyelt kérdés
[link]

2021. júl. 28. 17:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
9-es Igen, körülbelül ez a helyzet, minden undorító rusnyaságra azt kell mondani hogy jujjde szép, még akkor is ha a hányás már elindult felfelé.
2021. júl. 30. 20:20
 12/17 anonim ***** válasza:

Jaj, utolsó hülyegyerekek, bezzeg ha ez egy ajdi vagy merci lenne, akkor már szép lenne, mi?

De Peugeot, Renault stb az aztán nem lehet szép... Főleg ha SUV.

2021. aug. 1. 10:57
 13/17 anonim ***** válasza:
De hogy a kérdezőnek is feleljek, semmi lányos nincs benne, ez egy igazi UNISEX vagy a ma oly divatos szóval megfogalmazva, gendersemlges forma.
2021. aug. 1. 10:59
 14/17 anonim ***** válasza:
Mit szólnál akkor, ha egy nagydarab férfiember egy piros Ford Ka, Fiesta-bol szállna ki...
2021. aug. 1. 10:59
 15/17 anonim ***** válasza:

12-es nem vagyok hülyegyerek, max te vagy az,mellesleg ezzel az instant hülyegyerekezéssel akaratlanul is bizonyítottad hogy az vagy na mind1 :D

Nem tudom mi az az ajdi,így arról nem tudok nyilatkozni... De a mercik se tetszenek úgy 99%-ban főleg az utóbbi 20-évben legyártottak, azok is ocsmányak.

Csak úgy mellékesen jegyezném meg nem vagyok márka fanatikus.

2021. aug. 1. 13:19
 16/17 anonim ***** válasza:

A "j" betű az "u" alatt található, vagyis csak egy pontatlan mozdulat eredménye.

Ha a szövegből nem jött össze, akkor elég -lett volna- csak rápillantani a klaviaturára.

/persze könnyebb kekeckedni............/

2021. aug. 1. 14:04
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem kekeckedem, ő kekeckedik, meg hülyegyerekezik ember...

Emellett meg a franc se tudja, szerintem nem nekem kellene találgatni hogy mit akart idehányni, vagy nézegetni a klaviát, hanem neki kéne átnézni a szutykát, főleg ha már hülyegyerekezik.

2021. aug. 1. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!