Szerintetek mennyire lányos ez a kocsi? Ha megláttok egy ilyet az úton, mit gondoltok, ki ül benne? (idős/fiatal/férfi/nő/...)
Jaj, utolsó hülyegyerekek, bezzeg ha ez egy ajdi vagy merci lenne, akkor már szép lenne, mi?
De Peugeot, Renault stb az aztán nem lehet szép... Főleg ha SUV.
12-es nem vagyok hülyegyerek, max te vagy az,mellesleg ezzel az instant hülyegyerekezéssel akaratlanul is bizonyítottad hogy az vagy na mind1 :D
Nem tudom mi az az ajdi,így arról nem tudok nyilatkozni... De a mercik se tetszenek úgy 99%-ban főleg az utóbbi 20-évben legyártottak, azok is ocsmányak.
Csak úgy mellékesen jegyezném meg nem vagyok márka fanatikus.
A "j" betű az "u" alatt található, vagyis csak egy pontatlan mozdulat eredménye.
Ha a szövegből nem jött össze, akkor elég -lett volna- csak rápillantani a klaviaturára.
/persze könnyebb kekeckedni............/
Nem kekeckedem, ő kekeckedik, meg hülyegyerekezik ember...
Emellett meg a franc se tudja, szerintem nem nekem kellene találgatni hogy mit akart idehányni, vagy nézegetni a klaviát, hanem neki kéne átnézni a szutykát, főleg ha már hülyegyerekezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!