Német prémium vagy inkább ázsiai autók prémium modelljei?
Melyiket tartjátok kényelmesebbnek, jobbnak, szebbnek, tartósabbnak, stb. Bármilyen szempont érdekel.
Köszönöm!
Elég sok első, amerre én lakom rengeteg a Lexus, de látok Infinityket is.
Szépség az szubjektív, de nekem:
SUV: Lexus
Szedán/kombi az német prémium
Tartósság: Hát ezen nagyon nincs mit gondolkodni, Lexus minden évben top 3 megbízhatóság terén mind új, mind használt autók esetén (Toyotával egyetemben, ami persze nem meglepő, mert annak a prémium márkája)
Kényelem:
Erről nem tudok beszélni érdemben, mert eddig csak 1 új Lexusban ültem márkakereskedésben, meg egy kb 6 éves a4 audiban, a Lexusban jobb volt ülni, de az magasabb kategória volt meg persze újabb is. Franc tudja, a családban kb 20 éve Toyoták vannak, én ahhoz vagyok szokva lehet azért érzem jobbnak a Lexust.
Röviden összefoglalva:
Ha vennék hosszabb távra vagy használtan, akkor biztos Lexust vennék.
Viszont nem vagyok SUV párti és az újabb 3-as bmw kombi nagyon a szememnek való, valószínűleg inkább azt választanám. :D
A Lexus tudja a BMW, Audi szintet kényelemben és prémium érzésben, nálam pedig a megbízhatóság az elsődleges szempont úgyhogy a válasz egyértelmű: Lexus. Nekünk 2 is van, imádjuk.
Az új Lexus ES300h nem tetszik? Én magam alá csináltam mikor megláttam.
Újonnan, rövid távra: amelyik tetszik.
Újonnan, hosszú távra: Lexus.
Használtan, rövid távra: rendezett előélet, alaposan nézesd át; amelyik tetszik.
Használtan, hosszú távra: rendezett előélet, alaposan nézesd át; Lexus.
Egyértelmű hogy ázsiai.Német prémiumból csak Porschét.
Sokkal megbízhatóbbak, a németek meg sorra égetik (audimercibmw tagokra gondolok)
a direkt szar konstrukióikkal, nevetséges meghibásodásiakért, és az irreálisan magas árukért.
Egyébként ha 10 és 20 millió között lenne a keret akkor Lexus. Ha 20 milliónál több akkor Porsche.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!