Dobfékes autókon ennyire rossz a fékhatás?
A múltkor történt: lakott területen kívül mentem, elég jó sebességgel.
Egy busz fordult ki balra a besoroló sávba, mikor már közel értem hozzá, kitette az indexet és elkezdte húzni a buszt az én sávomba.
Én egy nagyobbat fékeztem, erre hallom mögöttem, hogy a clionak csikorognak az abroncsai az aszfalton. A hátulja kicsit el is csúszott jobbra.
Az autómon 4 db új nagy méretű féktárcsa van, közel új betétekkel. Az autó súlyához képest nagyon jól fog a fékem.
Ha ennyire vacak a fékje, miért mászik ennyire rám, már nem az első eset, hogy mikor nem kapom meg az elsőbbséget, fékeznem kell, arra kell figyelnem, hogy a veteránautó ne jöjjön belém. Minden fékezésnél figyelem a középső tükröt, ahogy a nagykönyv írja.
Volt már olyan eset, hogy az elém kihajtó autó miatt fékeztem, és vissza kellett engednem a féket, mert a kisautó belém jött volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!