Mi történik, ha mégis kiviszem az országból az autót? Drágább lesz a biztosítás?
Vásároltam egy autót, megkötöttem rá a kötelező biztosítást. Kérdezték ki fogom-e vinni bármennyi időre az országból. Azt mondtam nem. De mi van, ha mégis kiviszem? Drágább lesz a biztosítás? És mi van, ha nem jelentem ezt be a biztosítónak? Hogy ellenőrzi ezt? A Szlovák határnál lakom, és szeretnék majd átugrani szétnézni Szlovákiába, mert soha életemben nem voltam ott. Lehet csak pár óra lenne. Ezt mégis hogy ellenőrizné a biztosító?
Azért mert egy évben egyszer kivinném 1-2 napra külföldre nincs kedvem mondjuk dupla annyit fizetni a biztosítónak...
Soha nem volt autóm, szóval lehet hülye kérdés.
#1 nem így van
kérdező, a biztosító azt kérdezi, hogy huzamosabb ideig használod e külföldön, ez nem számít annak
Érvényes biztositással lehet menni külföldre is.
A zöldkártya kell még hozzá.
1-es azért az szép világ lenne....
Kerdező a biztosito arra gondolt,hogy életvitel szerűen fogsz-e külföldön tartózkodni az autóval.De nyilvan a te esetedben egy-két kiruccanásnál szó sincs erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!