Udvarra kifolyt motorolajjal mit csináljak?
Figyelt kérdés
Hamar észrevettem, kb fél liter folyt ki, az a gond tőle 5 méterre van a fúrt kutam, igaz 18 méter mélyen. Mit csináljak a kifolyt olajjal? Egyből begyújtottam, iszonyú büdös a füstje, de így elvileg elég, nem ?2021. júl. 24. 19:52
1/7 anonim válasza:
fel kelett volna itatni homokkal
És aztán lapáttal felszedni a szenyezett homokot és be a kukába
2/7 anonim válasza:
Macskaalom.
Hogy gyújtottad be az olajat? 🙂🤣
3/7 A kérdező kommentje:
Gyufával. Csak az a baj, hogy órákig ég(ne) és rohadt büdös. Úgyhogy most meguntam, beszórtam homokkal, aztán egy 30-40 cm mélységig kiástam azt a kb 1.5m átmérőjű helyet, ahová kifolyt. Elég durva volt a bűzben ásni, de már megcsináltam. A kiásott helyére vittem porondot.
2021. júl. 24. 20:58
4/7 anonim válasza:
Fél liter az nem egy ipari mennyiség. Én rögtön felszedtem volna a földet egy ásónyi mélységben. Nem nagy mennyiség. Ha már beszivárgott, akkor mindegy. Nagy gondot nem okoz ilyen kis mennyiség. Annyi, hogy idén nem ültetnék arra a helyre semmit. Ha betonra folyt, akkor a nagy részét homokkal felitatni!
5/7 anonim válasza:
Hát ezt egy csöppet túlgondoltad, azt az egy lapát földet éppen elég lett volna felszedni.
Ha még nagyon precíz akarsz lenni, akkor keresel olyan helyet, ahol átveszik
6/7 anonim válasza:
Elégni elég de jobban jártál volna ha felitatod homokkal és fellapátolod
7/7 anonim válasza:
Pár decinél én ráfújtam egy flakon féktisztítót utána meg homokot. Így a nagy része elpárolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!