Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Udvarra kifolyt motorolajjal...

Udvarra kifolyt motorolajjal mit csináljak?

Figyelt kérdés
Hamar észrevettem, kb fél liter folyt ki, az a gond tőle 5 méterre van a fúrt kutam, igaz 18 méter mélyen. Mit csináljak a kifolyt olajjal? Egyből begyújtottam, iszonyú büdös a füstje, de így elvileg elég, nem ?

2021. júl. 24. 19:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

fel kelett volna itatni homokkal

És aztán lapáttal felszedni a szenyezett homokot és be a kukába

2021. júl. 24. 19:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Macskaalom.

Hogy gyújtottad be az olajat? 🙂🤣

2021. júl. 24. 20:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Gyufával. Csak az a baj, hogy órákig ég(ne) és rohadt büdös. Úgyhogy most meguntam, beszórtam homokkal, aztán egy 30-40 cm mélységig kiástam azt a kb 1.5m átmérőjű helyet, ahová kifolyt. Elég durva volt a bűzben ásni, de már megcsináltam. A kiásott helyére vittem porondot.
2021. júl. 24. 20:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Fél liter az nem egy ipari mennyiség. Én rögtön felszedtem volna a földet egy ásónyi mélységben. Nem nagy mennyiség. Ha már beszivárgott, akkor mindegy. Nagy gondot nem okoz ilyen kis mennyiség. Annyi, hogy idén nem ültetnék arra a helyre semmit. Ha betonra folyt, akkor a nagy részét homokkal felitatni!
2021. júl. 24. 21:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt egy csöppet túlgondoltad, azt az egy lapát földet éppen elég lett volna felszedni.

Ha még nagyon precíz akarsz lenni, akkor keresel olyan helyet, ahol átveszik

2021. júl. 24. 21:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Elégni elég de jobban jártál volna ha felitatod homokkal és fellapátolod
2021. júl. 25. 16:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Pár decinél én ráfújtam egy flakon féktisztítót utána meg homokot. Így a nagy része elpárolog.
2021. júl. 25. 17:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!