Mennyi lesz kb. a végösszeg szerintetek, mire Magyarországon forgalomba lesz állítva?
Ezt az autót akarom behozatni az USA-ból, mert Európában nincs ilyen színben ilyen évjáratú, ilyen felszereltségű éppen. Az autó ára kb. 5 millió, mire számítsak, hogy mennyivel fog ez az összeg emelkedni?
Eu-s előírás.
A gyártó igazolja, hogy az autó maradéktalanul megfelel az egységes európai műszaki normáknak és környezetvédelmi követelményeknek.
Rákeresel, hogy Drewry Container Index és ott találsz napi spot konténer árakat. Jelenleg New York - Rotterdam viszonylatban 1200$ körül mozog a jegyzésár a 40 lábas konténerre (nyilván nem kell a teljes 40 lábat kihasználnod, az megoszlik más áruval, de a rakodási és kezelési költségekkel, fuvarszervezői díjjal még e fölött is fogsz járni).
Egyébként ez egy koreai (Daewoo) Toyota Camry koppintás, számomra sem világos, hogy miért épp ez a vágy tárgya, Dodgenak van még értékelhető szervizhálózata és alkatrész-ellátottsága, egy Chargerre talán kapnál is típusigazolványt (ráadásul az egy fél mélförddel jobb autó, pláne a faceliftes), de erre elég valószínűtlen, hogy sikerülni fog.
Az európai műszaki normáknak akkor fog megfelelni, mikor neked átrendeznek rajta ezt-azt Németországban, szóval ez pipa. Többnyire csak a lámpákat kell kicserélni amúgy. A környezetvédelmi követelménynek is megfelel egy ilyen autó, még ettől régebbi is, szóval ez is pipa.
"Többnyire csak a lámpákat kell kicserélni"
Aha, hát nem csak azt.
Ezért írtam, hogy többnyire.
De nem értem, ha nekem ez tetszik, akkor azzal mi a probléma. :) Valaki elektromos Fiatot hozat be, mint a hozzászóló által linkelt cikk is írja. Ha valakinek a Dodge tetszik, akkor hozasson azt, ha Lamborghini, akkor azt. Nem az óvodában vagyunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!