Megéri tanulóvezető jelzést rakni az autóra friss jogsisként?
Esélyt adsz arra, hogy elnézőbbek legyenek veled az emberek, hiszen rutin nélkül vezetsz, és mindenki így kezdte - akiben van empátia, ezt értékelni fogja.
Ugyanakkor aki türelmetlen, meg rajta van az idegbaj, így is - úgy is anyázni fog.
Ez azzal jár, hogy mindenütt megpróbálnak majd megelőzni.
De amíg nem a forgalomnak megfelelő ritmusban vezetsz, addig hasznos lehet, hogy számítanak erre.
Kíváncsi lennék, ha ma eljutottál arra a gondolatra, hogy jelezned "kell" a külvilág számára a kezdő mivoltodat, akkor mikor jutsz el oda, hogy na most leszedem azt a nyomorult T betűt?
Egy hónap, egy év? Minek alapján fogod eldönteni, és milyen változást vársz majd akkor?
Ha benne van a pakliban, hogy
-bármikor lefulladsz
-nem mész ki két autó között, mikor beleférne
-lassabban mész, bizonytalan vagy
akkor megéri. Egyébként felesleges.
Volt olyan ismerősöm, aki évekig hordta a T betűt, és bármely szituációban, az első dudálásra vagy fényszóróvillantásra kiordított az ablakon:
"OTT A T BETŰ TE PARASZT"
Értem én, hogy védekezni akart a maga módján, de ezzel kialakult benne egy olyan szemlélet, hogy a baráti körben az lett az állandó beszédtéma, szegény Tamást mindeki bántja, pedig még kezdő.
Történt mindez 2éves(!) jogosítvánnyal, szinte mindennapi autóhasználattal.
Azóta is fáj neki az élet, és mindeki ellensége aki autóba ült.
(#5 voltam)
2 évig lehet kirakni hivatalosan a jogosítvány megszerzése után.
Szerintem marhaság, mert inkább jobban szivatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!