Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri tanulóvezető jelzést...

Megéri tanulóvezető jelzést rakni az autóra friss jogsisként?

Figyelt kérdés

2021. júl. 20. 15:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem csak szivattak vele, nagyon közel álltak a kocsi hatahoz, ledudaltak stb. 1 hét után leszedtem azóta nincs ilyen probléma
2021. júl. 20. 15:07
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Esélyt adsz arra, hogy elnézőbbek legyenek veled az emberek, hiszen rutin nélkül vezetsz, és mindenki így kezdte - akiben van empátia, ezt értékelni fogja.

Ugyanakkor aki türelmetlen, meg rajta van az idegbaj, így is - úgy is anyázni fog.

2021. júl. 20. 15:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nagy valószínűséggel lesz, aki ilyenkor jobban szívat, de alapvetően a jelzés miatt fel tudnak rá készülni, hogy esetleg még nem vagy elég gyakorlott, én is jó pár hónapig kitettem.
2021. júl. 20. 15:15
 4/12 krwkco ***** válasza:
100%

Ez azzal jár, hogy mindenütt megpróbálnak majd megelőzni.

De amíg nem a forgalomnak megfelelő ritmusban vezetsz, addig hasznos lehet, hogy számítanak erre.

2021. júl. 20. 17:25
 5/12 anonim ***** válasza:
40%

Kíváncsi lennék, ha ma eljutottál arra a gondolatra, hogy jelezned "kell" a külvilág számára a kezdő mivoltodat, akkor mikor jutsz el oda, hogy na most leszedem azt a nyomorult T betűt?

Egy hónap, egy év? Minek alapján fogod eldönteni, és milyen változást vársz majd akkor?

2021. júl. 20. 17:47
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha benne van a pakliban, hogy

-bármikor lefulladsz

-nem mész ki két autó között, mikor beleférne

-lassabban mész, bizonytalan vagy

akkor megéri. Egyébként felesleges.

2021. júl. 20. 18:20
 7/12 A kérdező kommentje:
5-ös. Igazából ez egy jó kérdés. Talán majd érezni fogom, hogy na mostmár nem kell az oda. Csak addig szeretném jelezni mindenképp míg tényleg nagyon friss az egész és nincs sok rutinom.
2021. júl. 20. 18:49
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Volt olyan ismerősöm, aki évekig hordta a T betűt, és bármely szituációban, az első dudálásra vagy fényszóróvillantásra kiordított az ablakon:

"OTT A T BETŰ TE PARASZT"

Értem én, hogy védekezni akart a maga módján, de ezzel kialakult benne egy olyan szemlélet, hogy a baráti körben az lett az állandó beszédtéma, szegény Tamást mindeki bántja, pedig még kezdő.

Történt mindez 2éves(!) jogosítvánnyal, szinte mindennapi autóhasználattal.

Azóta is fáj neki az élet, és mindeki ellensége aki autóba ült.

(#5 voltam)

2021. júl. 20. 19:02
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

2 évig lehet kirakni hivatalosan a jogosítvány megszerzése után.

Szerintem marhaság, mert inkább jobban szivatnak.

2021. júl. 21. 19:24
 10/12 anonim válasza:
Én 20 év után ültem újra volán mögé Budapesten, és kiraktam a T betűt. Egy hónapja van az autón és napi szinten használom és még senki nem dudált le vagy ordibált. A forgalom tempóját fel kell venni és akkor nincs gond. Az meg hogy lefulladsz bárkivel előfordulhat.
2021. júl. 30. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!