A tanulóvezetőket is megbüntethetik a rendörők mert nincs náluk jogosítvány?
Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 12:05
2/8 anonim válasza:
Nem, maximum az oktatót lehet megbüntetni, de még őket sem szokták. Velem egyszer viccelődött az oktatóm, hogy mi lenne, ha vezetés előtt bedobnék egy felest, hogy ne legyek annyira ideges... És erre azt mondtam, hogy oké, de ha ittasan vezetek, akkor azért meredeken büntetnek, egyébiránt meg nem akarok balesetet okozni. Erre azt mondta, hogy egyelőre csak az ő jogosítványát és a liszenszét vehetnék el, úgyhogy legyek teljesen nyugodt. A felessel végül nem éltem. :P
5/8 anonim válasza:
Az előző vagyok.Tudom, hogy az csak egy sorozat, viccből írtam:)
6/8 anonim válasza:
hogy a francba lehetne nála a jogsija ha nincs neki?
7/8 A kérdező kommentje:
Észrevettétek a humor kategóriát????
Ha nem értitek a viccet, akkor inkább ne szólaljatok meg, legyetek szívesek.
2012. jan. 2. 13:00
8/8 anonim válasza:
Jah , hogy ez egy vicc volt, csak annyi hülyeséget szoktak itt kérdezni , hogy nem lehet eldönteni , hogy ki gondolja komolyan , és ki viccel. Mert hidd el van olyan ember nem is kevés , aki ezt a kérdést feltenné , és nem viccnek gondolná .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!